Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Niagara Falls

 • Niagara Falls

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  13.05.13: Dorthe Jakobsen
  Et stopover i Toronto er et "must" ikke mindst for et besøg i Canadas anden største by. Men tag tiden og lej en bil. Kør til Niagara Falls, tag et par overnatninger og se det helt fantastiske Niagara Falls.
  Se hele rejsetippet
 • Niagara Falls

  (Bedømt af 3 personer)
  23.03.13: Anette Andersen
  Jeg har flere gange besøgt Niagara Falls – det er en stor oplevelse hver gang – de enorme vandmasser der fosser ned – man bliver betaget.
  Se hele rejsetippet
 • Niagara Falls

  (Bedømt af 7 personer)
  20.03.13: Mette Nordentoft
  Vi skulle små 5 uger til USA og jeg planlagde selv hele turen hjemmefra på nær bestilling af flybilletter da vi ikke vidste hvor lang tid det tog at flyve mellem de forskellige stater etc.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Niagara Falls

Udsigten fra 50. etage i Niagara Falls
Rejsetips indsendt af:
Jette
Køge
22. sept. 2009

10 fantastiske dage i nordøst USA

Mit rejsetips handler om vores 10 dages tur til USA - der var så ufattelig mange højde punkter: Niagara Falls - bare se udsigten fra vores hotel på 50. etage (Hilton)
På tur tæt på vandfaldene med Maid of the Mist ...
På tur tæt på vandfaldene med Maid of the Mist ...

Første stop: Woodbury; næste stop Niagara Falls

Vi fløj direkte til New York, ankom om eftermiddagen og hentede vores trofaste Toyota og kørte til Woodbury for at starte turen med lidt seriøs shopping...

Woodbury er et kæmpe outlet som ligger en times kørsel fra NY, man finder alle større designer butikker her - selv mænd finder deres indre shopping gen frem.

Efter en aften med shopping overnattede vi på et motel i nærheden og efter lidt mere formiddags shopping gik turen nordvest på mod Niagara Falls - dog lige med stop i en Bestbuy undervejs - super elektronik butik med alt inden for kameraer, videokamera, PC'ere, DVD'er, Blueray mv.

Vi nåede først Niagara ved 10-tiden om aftenen, så vi oplevede desvære kun fyrværkeriet fra bilen, da der var ventetid på at komme over grænsen til Canada.

Niagara er et af det mest turistede steder i verden - jeg vil endda gå så langt som at sige at det er værre end Las Vegas... Men naturen den er fantastisk...
Boston

Boston

Efter et par dage i Niagara gik turen til Boston - det er en forholdsvis lang køretur - det kan godt betale sig at tage en overnatning. Boston er en ok by som efter amerikanske forhold har masser af historie...

Det er obligatorisk at tage på besøg i Cheers (fra TV-serien Sams bar), men bliv ikke skuffet for den ligner ikke - men hyggeligt er der!

Boston har mange ældre huse og gør meget for ikke at ligne en hvilken som helst anden storby - selv 7/eleven ser stillig ud i Boston.
New York

New York

Vi tilbragte 5 dage i NY - kunne godt have brugt mere.

Vi havde lejet en lejlighed som lå i den nedre del af Manhatten kun et par blocks fra Gound Zero.

Vi besøgte det tribute museum som der netop er åbnet ved WTC - puha det var noget af en oplevelse af facts omkring 9/11 og meget meget rørende - vi havde begge fugtige øjne efter det besøg og ens egne problemer virker små - kan så absolut anbefales.

Lejligheden var et loft (på engelsk) på 167 m2 - med 2 minuters gang til subway - for en familie på 4-6 personer er det værd at overveje fordi det koster det samme at leje en lejlighed som et værelse koster på et godt hotel i Downtown.

Vi kan så absolut godt anbefale at tage en tur i Empire state building om aftenen - vi gjorde det en hverdags aften ved 10-tiden og der var ingen kø overhovedet. Vejret var ok og udsigten - ja billedet taler vist for sig selv!!!

Den sidste aften fandt vi en resturant i Tribeca som hedder City hall, den ligger på Duane Street ikke langt fra Broadway.

Fantastisk betjening og endnu bedre mad - perfekt sted til en speciel aften eller for at fejre en begivenhed... Vi fik desuden complimentry forret fra kokken og ekstra dessert og dessertvin fra Manageren - super super lækkert...

Der blev shoppet igennen i Century 21 ved Ground Zero og i Macys (har også plus size til kvinder på 7. etage) inden turen gik hjemover.

Kommentarer til rejsetips om Niagara Falls

Lejlighed

14/11 2009 Jette
Hej Jeanne, Desvære har jeg set din kommentar lidt sent, men til andre... Vi lejede vores lejlighed igennem urbanliving - man betaler depositum til bureauet, og betaler for lejligheden når man kommer frem. Det fungerer udemærket.. Vores lejlighed lå 3 blocks fra WTC (Ground Zero) og 2 min. gang fra subway'en. Der var supermarked rundt om hjørnet og både pizzaria og deli i gaden hvor vi boede... mvh, Jette

Lejlighed

10/10 2009 Jeanne
Igennem hvem lejede i den lejlighed? Og lidt mere præcis hvor lå den? Skal afsted på mandag men mangler et sted at overnatte de sidste dage i New York, når vi kommer tilbage fra Washington og Philly. Hilsen Jeanne
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Niagara Falls

Hoteller ved Niagara Falls
Rejser til Niagara Falls
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schleswig-holstein/miniferie-ved-ostsee-damp.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.