Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Niagara Falls

 • Niagara Falls

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  13.05.13: Dorthe Jakobsen
  Et stopover i Toronto er et "must" ikke mindst for et besøg i Canadas anden største by. Men tag tiden og lej en bil. Kør til Niagara Falls, tag et par overnatninger og se det helt fantastiske Niagara Falls.
  Se hele rejsetippet
 • Niagara Falls

  (Bedømt af 3 personer)
  23.03.13: Anette Andersen
  Jeg har flere gange besøgt Niagara Falls – det er en stor oplevelse hver gang – de enorme vandmasser der fosser ned – man bliver betaget.
  Se hele rejsetippet
 • Niagara Falls

  (Bedømt af 7 personer)
  20.03.13: Mette Nordentoft
  Vi skulle små 5 uger til USA og jeg planlagde selv hele turen hjemmefra på nær bestilling af flybilletter da vi ikke vidste hvor lang tid det tog at flyve mellem de forskellige stater etc.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Niagara Falls

"The Great Falls" - Byen som lever i friheden
Rejsetips indsendt af:
Omar N. K
Århus
7. okt. 2009

"The Great Falls" - Byen som lever i friheden

The New Niagara Falls, Canada. Her finder du eklektisk restauranter, moderne hoteller, og elektrificerende attraktioner - det er et ægte canadisk feriemål for par og familier.

Det nye Niagra falls

Voksne har "upscale" hoteller, moderne kasinoer, natteliv og koncerter, fine restauranter, golfbaner og kurbade, og vin land er lige nede ad vejen. For børn, er Niagara Falls en veritabel temapark med ultra høje bygninger (Skylon Tower), vandland inde hoteller, pariserhjul og børnevenlige restauranter (Clifton Hill), og vi endda snige sig i nogle uddannelse på Niagara Falls attraktioner ligesom Butterfly Konservatorium og Marineland. Lad os ikke glemme Falls. Fra Maid of the Mist at Journey Behind the Falls, er der masser af måder at opleve denne store vidunder af verden.

Beliggende kun 20 minutter fra Buffalo International Airport og en times kørsel fra Toronto-området, en Niagara Falls ferie er let at komme til og sjovt at planlægge.

Kommentarer til rejsetips om Niagara Falls

Tag en helikoptertur over Niagara Falls

18/05 2010 Elin Humlum
Jeg, der dårligt kan stå på en Jyllands-Post fra om søndagen, fordi jeg har højdeskræk, har netop været oppe i en helikopter, der fløj på kryds og tværs af området over Niagara Falls. Det var fantastisk. Det første halve minut var jeg noget forskrækket, men så besluttede jeg mig for at kigge ud ad vinduerne. Og hvilket syn!!! Mine billeder derfra er nogle af mine mest dyrebare. Tøv ikke med at prøve turen. Den er lidt dyr 125 $, men den var alle pengene værd. Vandfaldene er en kæmpeoplevelse at sejle ind i med The Maid of the Mist og også meget overvældende at være inde under. Men helikopterturen var noget helt særligt. Prøv det! Man kommer jo ikke på de kanter hver anden dag, så man kan jo ligeså godt få det hele med, ikke? Og man overlever - selv med højdeskræk.

Niagara Falls

09/04 2010 Lisbeth Münster
Jeg skal til Minnesota - jeg flyver fra Island til Toronto og vil så se Niagara Falls og så køre i bil nordpå og langs Lake Superios sydlige kyst til Duluth. Jeg søger nogen tip til det - jeg er rutineret chauffør og har kørt i Skotland og til Nordkap - Er det svært at køre fra lufthavn til Niagara Falls? Hvor langt er der ? Det erden tur jeg søger tips til og her er det så je gkan se at jeg skal se om jeg kan komme til Buffalo airport ? Men det er udemærket information det jeg har læst
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Niagara Falls

Hoteller ved Niagara Falls
Rejser til Niagara Falls
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.