Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til New York
 • Dag 2: New York – Corning (405 km)
 • Dag 3: Corning – Niagara Falls (240 km)
 • Dag 4: Niagara Falls – Detroit/Dearborn (405 km)
 • Dag 5-6: Detroit/Dearborn – Chicago (450 km)
 • Dag 7: Chicago – Sioux Falls (920 km)
 • Dag 8: Sioux Falls – Badlands National Park (450 km)
 • Dag 9: Badland National Park – Deadwood (205 km)
 • Dag 10: Deadwood – Cody (575 km)
 • Dag 11-12: Cody – Yellowstone National Park (205 km)
 • Dag 13: Yellowstone National Park – Salt Lake City (590 km)
 • Dag 14: Salt Lake City – Bryce Canyon (420 km)
 • Dag 15-16: Bryce Canyon – Las Vegas (425 km)
 • Dag 17: Las Vegas – Death Valley (225 km)
 • Dag 18: Death Valley – Fresno (580 km)
 • Dag 19-21: Fresno – San Francisco inkl. Yosemite (460 km)

Prisen på rundrejsen inkluderer

 • 20 nætters hotelophold
 • Lokale skatter
 • En personlig rejsehåndbog på dansk

Prisen inkluderer ikke

 • Flybilletter
 • Billeje
 • Entre til nationalparkerne

   

Hos os får I jeres helt personlige rejsehåndbog

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Northern Coast to Coast

Kør-selv-rundrejse tværs over USA

21 dages kør-selv-rundrejse tværs over USA. Oplev alt fra imponerende nationalparker, steppelandskaber, små søvnige byer til sprudlende storbyer. I starter i New York og ender i San Francisco - en af de mest fascinerende byer i USA.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
2.249 USD

pr. person i dobbeltværelse i 20 nætter.

Northern Coast to Coast

Dag 1
Dag 1

Ankomst til New York

Velkommen til byen der aldrig sover – New York. Besøg Times Square, Central Park og det finansielle centrum omkring Wall Street – der er nok at vælge imellem.
Dag 2
Dag 2

New York – Corning (405 km)

Corning Museum of Glas
Efter at have lagt storbyens hektiske tempo bag jer går det først et stykke mod nord gennem små søvnige byer langs Hudson River og senere mod vest til Corning, der er bedst kendt for sit glasværk. Corning Museum of Glas har en helt enestående samling med 35.000 genstande, der viser glassets historie gennem 35 århundreder.
Dag 3
Dag 3

Corning – Niagara Falls (240 km)

Bådtur med ”Maid of the Mist"
Niagara Falls med sine vældige vandmasser, der styrter i dybet, behøver vist ingen nærmere præsentation – det er simpelt hen et fantastisk naturskuespil. En bådtur med ”Maid of the Mist” vil give jer lejlighed til at komme i nærkontant med vandmasserne.
Dag 4
Dag 4

Niagara Falls – Detroit/Dearborn (405 km)

Turen går videre langs Lake Erie til Detroit, der er kendt som en af verdens største bilproducerende byer, og hvor Henry Ford først anvendte samlebåndsproduktion af biler. Henry Ford Museum & Greenfield Village er den største seværdighed i området.
Dag 5-6
Dag 5-6

Detroit/Dearborn – Chicago (450 km)

Chicago
Chicago er USA’s næstvigtigste handels- og finanscentrum, og ligger meget smukt langs Lake Michigan. Byen er kendt for sin enestående arkitektur med bygninger tegnet bl.a. af den kendte arkitekt Frank Lloyd Wright. I Grant Park findes flere interessante museer.
Dag 7
Dag 7

Chicago – Sioux Falls (920 km)

Turen i dag går gennem et udstrakt steppelandskab, der er centrum for USA’s landbrug og især korndyrkning.
Dag 8
Dag 8

Sioux Falls – Badlands National Park (450 km)

Badlands National Park
Gennem staten South Dakota når I Badlands National Park, der er kendt for sine specielle kalkstensformationer. Den specielle rundtur i parken fører til de mest spektakulære udsigtspunkter og også til den store koloni af præriehunde.
Dag 9
Dag 9

Badland National Park – Deadwood (205 km)

Dagens højdepunkt er Mount Rushmore, hvor hovederne af de amerikanske præsidenter
Mount Rushmore
Mount Rushmore
Washington, Jefferson, Lincoln og Roosevelt er hugget ind i klipperne. Lad evt. turen gå gennem Custer State Park, hvor I kan se bisonokser og bjergfår.
Dag 10
Dag 10

Deadwood – Cody (575 km)

Devil’s Tower National Monument
Dagens etape går gennem Bighorn Mountains, og på vejen er der mulighed for at besøge Devil’s Tower National Monument – en klippe, der ligner en kolossal træstub (ca. 300 m høj), og et helligt sted for mange indianerstammer. Cody er hjemsted for den legendariske Buffalo Bill, og man kan lære mere om områdets historie i Buffalo Bill Historical Center.
Dag 11-12
Dag 11-12

Cody – Yellowstone National Park (205 km)

Yellowstone National Park
Yellowstone er et af turens højdepunkter med sine høje bjerge, idylliske søer, store skove, men frem for alt de geotermiske områder med varme kilder, gejsere og boblende muddervulkaner. Besøg Old Faithful gejseren, der springer så regelmæssigt, at man kan forudsige det med få minutters afvigelse. Mammoth Hot Springs er varme kilder, der danner det mest fantastiske terasselandskab.
Dag 13
Dag 13

Yellowstone National Park – Salt Lake City (590 km)

Grand Teton National Park
Turen går først gennem parken og dernæst ind i den smukke Grand Teton National Park. Landskabet med den store, dybblå sø i forgrunden og de savtakkede bjergtinder i baggrunden er simpelthen fantastisk. Videre gennem skisportsbyen Jackson Hole, der også er kendt for sin western-atmosfære.
Dag 14
Dag 14

Salt Lake City – Bryce Canyon (420 km)

Bryce Canyon
Templet i mormonernes hovedstad er bestemt et besøg værd, inden turen går videre til Bryce Canyon. Landskabet her er fyldt med særprægede klippeformationer i alle mulige nuancer af gult, orange og rødt. Ved solop- eller nedgang er det som at kigge ud over et fortryllet eventyrlandskab.
Dag 15-16
Dag 15-16

Bryce Canyon – Las Vegas (425 km)

Zion National Park
Dagens etape går gennem Zion National Park. Mens man i Bryce står på toppen og kigger ned, er man i Zion i bunden af dalen, der er dannet af Virgin River, og de imponerende, rustrøde klippeformationer tårner sig op omkring en. Gå en tur til Emerald Pools eller langs med floden og nyd naturen, inden det går videre til spillernes paradis Las Vegas.
Dag 17
Dag 17

Las Vegas – Death Valley (225 km)

Las Vegas
Las Vegas er kendt for sine kasinoer, neonlys, natteliv og overdådige shows – der er virkelig alle mulige underholdningstilbud. Kontrasten til det ensomme Death Valley er slående, og den relativ korte tur giver mulighed for at udforske den enestående natur: Badwater – det laveste punkt i den vestlige verden og udsigtspunkterne Dantes View og Zabriskis Point.
Dag 18
Dag 18

Death Valley – Fresno (580 km)

Death Valley
Besøg sandklitterne på vejen, når I forlader Death Valley. Turen i dag går gennem store landbrugsområder til Fresno. Hvis tiden tillader det, så tag en afstikker ind gennem Sequoia National Park, der er kendt for sine imponerende træer, bl.a. General Sherman Tree, der er ca. 100 m højt og med en omkreds på mere end 10 m.
Dag 19-21
Dag 19-21

Fresno – San Francisco inkl. Yosemite (460 km)

San Francisco
Da dagens etape ikke er ret lang og den direkte vej ikke særlig spændende, bør I lægge vejen forbi Yosemite, der er USA’s mest besøgte nationalpark. Landskabet med de høje grå granitklipper, tordnende vandfald, stille søer og blomster-enge er enestående smukt, og udsigten fra Glacier Point over Yosemite Falls og dalen er fantastisk.

Turen fra kyst til kyst ender i San Francisco - en af de smukkeste og mest fascinerende byer i USA. Kør over Golden Gate broen og nyd udsigten over byen, gå en tur i China Town, udforsk Fishermans Wharf og Pier 39 eller tag en bådtur til den berygtede fængselsø Alcatraz.

Efter 2 nætter i San Francisco venter hjemrejsen, med mindre I har forlænget opholdet i San Francisco eller tager turen ned ad Highway 1 til Los Angeles.

Start nu! Det er let at bestille Northern Coast to Coast


Kør-selv-rundrejse tværs over USA
2.249 USD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 20 nætter.

Rejseperiode: 
1. april - 31 oktober 2017

Standard, fra 2.249 USD
pr. person i dobbeltværelse

+ børn: Overnatning for 2 børn under 16 år uden ekstra opredning er inkluderet

Startdag:
Daglig

Varighed:
21 dage/20 nætter

Længde:
6555 km

Udvalgte kør-selv-rundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.