Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Nyd morgenkaffen med live jazz på Jackson Square i New Orleans
FDM travel rejsespecialist
Niels Kjærsgaard Telefon: 70 28 13 04

Nyd morgenkaffen med live jazz på Jackson Square i New Orleans

Klokken er lidt over 10 om formiddagen og efter et besøg i New Orleans’ berømte Bourbon Street aftenen forinden går jagten ind på at finde en kop god, stærk kaffe til at få kroppen i gang igen.
Jeg træder ud hoteldøren og mærker straks solens varme stråler – For selvom klokken kun lige har rundet 10 på denne Oktober dag viser temperaturen allerede 25 grader. Tanken om at jeg går her i varmen og solen, mens det danske efterårsvejr hærger derhjemme giver mig et smil på læben. Efter få minutters gang kommer jeg til Jackson Square, som ligger midt i det charmerende franske kvarter. Jeg gør et stop ved Café du Monde og får en meget tiltrængt kop kaffe – Og den er dejlig stærk, for her i Louisiana kan de, som det eneste sted i USA, finde ud af at lave en kop god, stærk kaffe, som vi kender den fra Danmark.

Jeg tager kaffen to-go, for kaffen skal selvfølgelig nydes ude i det dejlige solskinsvejr. Jeg går igennem parken ved Jackson Square og kommer efter få minutter til den skønne, lille plads foran St. Louis Cathedral, hvor 2 mænd står og spiller jazz. Jeg sætter mig på en bænk, tager en tår af min kaffe og læner mig tilbage og kigger op mod solen og den blå himmel, mens jeg nyder de dejlige, afslappende jazz toner. Jeg sidder her længe og nyder min morgenkaffe, solen, jazzen, varmen og duften af sommer, mens jeg tænker: Ahh! Det er livet det her.

Da jeg går derfra ligger jeg et par dollars i de to jazzmusikeres hat – De skal selvfølgelig have en skilling for at give mig denne fantastiske start på dagen. Den ene musiker giver mig sin trompet, så jeg sætter mig på bænken ved dem og spiller med efter bedste evne. Den store jazzmusiker bliver jeg aldrig, men mindet om at have spillet jazz i New Orleans vil jeg altid tænke tilbage på med et smil på læben.

Jeg gik derfra i et fantastisk humør og tænkte: Wow! Det er New Orleans, the way I like it!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Niels Kjærsgaards profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/tilbud-fly-og-billeje-brisbane-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.