Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Oestlige

 • Akvarium og atmosfære

  (Bedømt af 1 person)
  29.09.11: Mia Madsen
  I efteråret 2008 var jeg i Baltimore i den amerikanske stat Maryland. På vej dertil opdagede vi, at hovedvejen var spærret i den modsatte retning, og at den var fuld af folk på rulleskøjter og cykler.
  Se hele rejsetippet
 • Chamerende Newport

  (Bedømt af 6 personer)
  Newport en rigtig dejlig by - Med Atlanterhavets brusen og charmerende kystbyer der emmer af idyl og hygge.
  Massere af lækre restauranter og hyggelige barer, hvor man kan sidde og få en drik eller en god middag ud til havnen hvor de store Yachter og små fiskekuttere ligger side om side, og for lige at få prikken over iet kan man spise under den fantastiske solnedgang som man ser i Newport.
  Se hele rejsetippet
 • Lufthavnen og billeje

  (Bedømt af 3 personer)
  Vores rejse tip er ud fra vores erfaringer fra vores tur til USA’s Nordøstlige del.

  Vi lærte allerede i lufthavnen, at det kan være en god ide at være lidt fremme i skoene.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Oestlige

Rejsetips af samme forfatter

Høj cigarføring i New Orleans
FDM travel rejsespecialist
Ruddi Andersen Telefon: 70 28 13 43

Høj cigarføring i New Orleans

New Orleans er en fantastisk by hvor "det gode liv" har højeste prioritet. Byen summer (på trods af orkanen Katrinas ødelæggelser i 2005) af positivitet og afsmittende livsglæde.
Det centrale New Orleans - området omkring det franske kvarter og Bourbon Street - var ikke ramt af Katrina. Her er derfor ingen visuelle tegn på ødelæggelser. Jeg vil klart anbefale at bo tæt på/i gåafstand til det franske kvarter.
I gaden "Rue Toulouse" nummer 537 ligger "La Habana Hemmingway Cigars". Her er et kæmpe udvalg af kvalitetscigarer til rimelige penge. Køb tre så er du klar til en super dag i New Orleans.
Høj cigarføring i New Orleans

Første gang du får lyst til at tænde cigaren, er på slentreturen rundt i det franske kvarter.
Men, selv uden røg bliver du "helt høj" af de flotte gamle bygninger alle dekoreret med smedejernsbalkoner. Livet og stemningen i gaderne er unik, og du har hele tiden følelsen af, at omkring næste gadehjørne sker der noget spændende. Let jazz musik høres i "det fjerne" her hvor du nærmer dig Garden District og vandfronten nede ved Mississippi floden.
Resten af første cigar nydes på en ”Riverwalk” ved floden, jazzmusikken spiller stille i baggrunden – og du følger trafikken langs Mississippifloden.
Høj cigarføring i New Orleans

Cigar nummer 2 kommer i spil efter frokosten.
Jazz Brunch Buffet på restauranten "The Court of Two Sisters". Restauranten ligger i det franske kvarter. I samme øjeblik du træder ind, forstår du hvorfor denne restaurant er prisbelønnet.
Vælg den udendørs servering i de smukke omgivelser i baggårdshaven. Her emmer af romantik og afslappet stil. Baggårdshaven prydes af et smukt springvand, flot borddækning, træer der giver en dejlig skygge og selvfølgelig .... live jazzmusik der skaber den perfekte stemning.
Ikke at forglemme maden. Den flotteste buffet med alt hvad øjne og smagsløg higer og søger efter.
Her er noget for en hver smag, og finder du en ret (som jeg gjorde) du bare skal smage igen og igen - så kan du endda få opskriften med hjem.
Høj cigarføring i New Orleans

Aftenen sænker sig over New Orleans, og byen skifter gear. Fra "gang i dén" til......"ekstra gang i dén".
Hvis du stadig er sulten efter "The Court of Two Sisters", så er det ikke fordi du kommer til at mangle muligheder i New Orleans.
Jeg vil anbefale en gåtur op af Bourbon Street. Der findes flere "balcony dinnings" hvor du kan sidde og spise på "1. sals balkon" og studerer festen lige nedenunder dig.
Priserne er rimelige, madudvalget er mangfoldigt, og der mangler ikke noget på tallerkenen !.

Allerede ved indgangen til Bourbon Street finder du ud af, at du ikke er den eneste cigarryger i gaden... Så hvis du ikke tændte op ved indgangen, venter du til du finder den irske pub "Pat O´Brien".
Jeg er ikke den store "drinks mand" - men indrømmer gerne at oplevelsen ved mødet med "Pat O´Brien´s" næsten-halv-meter-høje drink "Hurricane" var meget sigende for navnet på drinken…du kan ikke klare to "Hurricanes".

Bourbon Street er en lang, sjov, skræmmende, fed, til tider halv vulgær - men også en fed musikalsk fest. Næsten alle ord kan bruges til at beskrive Bourbon Street.
Jeg troede, at jeg som "Aalborggenser" havde oplevet meget i Jomfru Ane Gade - det havde jeg så bare ikke.

Længe leve New Orleans og "det gode liv" !.
Høj cigarføring i New Orleans

Kommentarer til rejsetippet om Oestlige

En god hjælp for os som er på vej i 2016

24/10 2015 Torben Andersen
Ruddi Andersen
Tak for en kort, fortrinlig indsmirende og indførende beretning om det at komme til New Orleans.
Er selv på vej i forbindelse med en 3 ugers rundtur i det sydlige USA. Godt tip med det at bo nær det franske kvarter. Håber at kunne finde et godt distinguished Inns i nærheden som har lidt af den sydstatscharme som jeg næste kan lugte ud af din fortælling. Godt rejsefif.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ruddi Andersens profilside

Læs mere om rejser til det østlige USA

Hoteller i det østlige USA
Rejser til det østlige USA
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.