Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Pas- og visumregler til USA

USA kør selv rundrejser

Områder i USA

Vil du rejse til lands, til vands eller i luften, så har vi din USA rejse. Rejser du på opdagelse i USA for første gang, så hjælper vi dig med alle begynder-tipsene, og vil du opdage USA igen, så giver vi dig alle de gode insider-tips. Ca. 22.000 danskere rejser årligt med os til USA, fordi vores viden og udvalg af klassiske og mere utraditionelle USA-rejser er bredest og afprøvet af os selv.

Velkommen til uendelige oplevelser i USA

Områder i USA

Se de forskellige områder i USA og få et hurtigt overblik

USA er mulighedernes land med New Yorks pulserende storbyliv, Golden Gate der forsvinder i skyerne, Washingtons verdensberømte monumenter, Highway 1 der klamrer sig til Californiens Stillehavskyst, klassisk diner med saftige burgere på Route 66, pastelfarvede strand-hoteller langs Ocean Drive i Miami, Grand Canyons gigantiske kløft der dukker op ud ad ingenting i Arizona, lyshavet langs The Strip i Las Vegas og festfyrværkeriet af efterårsfarver i New Englands skove.

Vi kan blive ved med at opremse uendelige oplevelser i USA, men vi vil hellere spørge, hvad I har lyst til. Vil I opleve nationalparkernes imponerende natur og dyreliv? Rocky Mountains storslåede højder og ægte cowboykultur? Eller hvad med sydstaternes gæstfrihed, store plantager, spændende køkken og ikke mindst country and western, jazz, blues og rock’n’roll? Vil I på vinsafari i Napa Valley eller på golfferie i Florida? I kan også kombinere jeres ferie i USA med et krydstogt i Caribien.

Vi sender hvert år ca. 22.000 danskere til USA for at give dem lige nøjagtigt de ferieoplevelser, de gerne vil have. Vores erfarne rejsespecialister har selv rejst i USA på kryds og tværs og sidder klar til at hjælpe jer. Og her har vi Danmarks største rejseunivers om USA på nettet, hvor vores rejsespecialister og andre rejseglade brugere udveksler rejsetips om alt fra cykelture i Boston til helikopterture over Grand Canyon.

Lad os hjælpe med at gøre jeres drøm om USA til virkelighed.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/sevilla/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.