Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Pas- og visumregler til USA

USA kør selv rundrejser

Indgange til USA

Vil du rejse til lands, til vands eller i luften, så har vi din USA rejse. Rejser du på opdagelse i USA for første gang, så hjælper vi dig med alle begynder-tipsene, og vil du opdage USA igen, så giver vi dig alle de gode insider-tips. 25.000 danskere rejser årligt med os til USA, fordi vores viden og udvalg af klassiske og mere utraditionelle USA-rejser er bredest og afprøvet af os selv.

Velkommen til uendelige oplevelser i USA

Områder i USA
USA er mulighedernes land med New Yorks pulserende storbyliv, Golden Gate der forsvinder i skyerne, Washingtons verdensberømte monumenter, Highway 1 der klamrer sig til Californiens Stillehavskyst, klassisk diner med saftige burgere på Route 66, pastelfarvede strand-hoteller langs Ocean Drive i Miami, Grand Canyons gigantiske kløft der dukker op ud ad ingenting i Arizona, lyshavet langs The Strip i Las Vegas og festfyrværkeriet af efterårsfarver i New Englands skove.
Vi kan blive ved med at opremse uendelige oplevelser i USA, men vi vil hellere spørge, hvad I har lyst til. Vil I opleve nationalparkernes imponerende natur og dyreliv? Rocky Mountains storslåede højder og ægte cowboykultur? Eller hvad med sydstaternes gæstfrihed, store plantager, spændende køkken og ikke mindst country and western, jazz, blues og rock’n’roll? Vil I på vinsafari i Napa Valley eller på golfferie i Florida? I kan også kombinere jeres ferie i USA med et krydstogt i Caribien.

Vi sender hvert år over 25.000 danskere til USA for at give dem lige nøjagtigt de ferieoplevelser, de gerne vil have. Vores erfarne rejsespecialister har selv rejst i USA på kryds og tværs og sidder klar til at hjælpe jer. Og her har vi Danmarks største rejseunivers om USA på nettet, hvor vores rejsespecialister og andre rejseglade brugere udveksler rejsetips om alt fra cykelture i Boston til helikopterture over Grand Canyon.
Se læs og skriv dit eget USA rejsetip her

Lad os hjælpe med at gøre jeres drøm om USA til virkelighed.
Alaskas vildmark

Alaska

Alaska er dem der sætter naturen i centrum. Dyrelivet til lands og til vands er helt fantastisk med alt fra bjørne, ørne, elge, hvaler og sæler. De unikke nationalparker med dramatiske bjerge og gletsjere skal opleves. Det kan du fx gøre på en kør-selv-ferie i bil eller med motorhome, hvor I selv bestemmer tempoet. I kan også besøge Alaska fra søsiden på et krydstogt. Her kommer I til steder, hvor det ikke er muligt at komme til med bil.
Læs mere om Alaska her

og bjergtagende natur. Og der er masser af det suppleret af et imponerende dyreliv både til vands og til lands. Her er hvaler, sæler, havfugle, oddere, hvaler, bjørne, ørne og elge ad libitum i deres naturlige omgivelser.
Vestlige USA

Det vestlige USA og Californien

Kæmpe klippeformationer i rødlige nuancer spredt rundt i et fladt westernlandskab. Brede sandstrande flankeret af høje palmer. Det berømte Hollywood-skilt højt oppe over Los Angeles. Neonlysene fra kasinoerne i Las Vegas. Californien og det vestlige USA byder på så mange oplevelser, at en rejse slet ikke er nok. Husk også San Francisco.
Se video fra Californien og det vestlige USA
Dans k Vestindien

Dansk Vestindien

Dansk Vestindien ligger midt i Caribien. Øerne er mere caribiske end amerikanske krydret med et stykke Danmarkshistorie. Dansk Vestindien er et ferieparadis uden sidestykke med pragtfulde sandstrande, ideelle snorkel- og dykkermuligheder, fantastisk natur og et spændende køkken. Her har du tre øer at vælge mellem. St. Thomas, St. John og St. Croix.
Start din rejse til Dansk Vestindien
Florida - forlystelsesparker

Florida

Vanvittige rutsjebaner med bizarre loops. Temaparker med Disney-figurer i Orlando. Brede sandstrande som taget ud af et feriekatalog. Et natteliv, der hægter de fleste af klodens byer af i Miami. Kæmpe sumpområder med altid sultne alligatorer, der lurer lige i vandoverfladen i Everglades. Dykning i verdensklasse langs Florida Keys. Florida har mange ansigter og en ting er sikkert: Kedeligt er det ikke. 
Se video fra Florida
Hawaii - Oahu

Hawaii - drømmer du også om dette tropeparadis?

Hvorfor så ikke gøre dine drømme til virkelighed? Hawaii-øerne har det hele fra kridhvide sandstrande til bølgende frodige bjerge og aktive vulkaner. Du kan nemt bruge en hel ferie på øerne, men du kan også få en smagsprøve på 4-5 dage, hvis du allerede har planlagt en tur til det vestlige USA.
Læs mere om Hawaii-øerne
Rocky Mountains og Midtvesten

Rocky Mountains og Midtvesten

Afstandene i Rocky Mountains regionen er store, men der venter jer masser af storslåede naturoplevelser. Flad græsprærie kombineret med nogle af de højeste bjerge i Nordamerika, enorme skove og sletter så langt øjet rækker. Alt dette krydres med masser af kulturelle aftryk fra indianerstammer og nybyggerbyer.
Læs mere om Rocky Mountains og Midtvesten
Sydstaterne

Sydstaterne

Jazz, blues og rock´n roll kommer fra Sydstaterne. Det var navne som BB King og Elvis, der fik rytmerne til at blæse ud fra radioer og narklubbers højtalere verden over. Klassiske hjuldampere har deres egen rytme, når de langsomt men stolt sejler ned af Mississippi-floden. Kør-selv gennem Sydstaterne og få en smagsprøve på det hele og lær mere om den amerikanske historie med borgerkrigen som omdrejningspunkt.
Læs mere om Sydstaterne her
Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/monument-valley/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.