Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips indsendt af:
M.Mann
Frederiksberg
3. feb. 2010

Oplev 136 idylliske stier i Berkeley, California

Du bliver ramt på alle sanser.
Atlas Path - Foto af Colleen Neff
Atlas Path - Foto af Colleen Neff

Smukke miljøbevidste kvarterer

Lige øst for San Francisco på den anden side af bugten ligger universitetsbyen Berkeley. Der hersker en afslappet stemning overalt, lidt som Christiania på 1. klasse. Det afslappede ses bl.a. i tøjstilen, forretningslivet og folks huse. Men tag ikke fejl. Nogle af verdens klogeste hoveder bor i byen takket være deres forbindelse til den verdensberømte Berkeley University. Spredt ud over Berkeley ligger et virvar af 136 smukke stiger eller ”pathways”. Start for eksempel i North Berkeley på toppen af Terrace Walk og arbejd din vej langsomt nedad. Stierne fører dig igennem et kreativt og broget urbant naturlandskab, der byder på smukke udsigter af bl.a. San Francisco Bay. Stiernes magi er, at de rammer alle dine sanser. Man vandrer ofte igennem tunneler af planter, hvis duft er berusende, lyden af biler er fjern og musik vifter ud af husene. Her øver nogen på klaver, der gynger nogle børn, her spiller en anden violin, så hundene gøer og pludselig dufter man nybagt æbletærte, så mundvandet løber. Berkeley er en ultra kreativ musik og madelskende grøn oase, hvor mennesker, dyr og planter tager sig tid til at nyde livet. Det kan virkeligt mærkes.

Terrace Path - Foto M.Mann
Terrace Path - Foto M.Mann

Forbered din pathway ture

Du kan bestille bogen Berkeley Pathways på nettet og få yderligere informationer her. www.berkeleypaths.org/ Jeg har været så heldig at vandre op og ned af flere pathways og glemmer det aldrig. Håber også, at du får chancen.

Aktiviteter
Vandreture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/californien/forberedelse-til-den-klassiske-road-trip.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.