Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Haleakala vulkankrater på maui
Rejsetips indsendt af:
Christina
København
6. maj 2010

Oplev det ægte Hawaii

Hawaii har meget mere at byde på en eksotiske resorts med egne strande og lækre drinks. Undgå den amerikaniserede del af øerne, og få en fantastisk og unik oplevelse!
Sand fra sort sandstrand på Hawai'i
Sand fra sort sandstrand på Hawai'i

Fantastisk natur og traditionsrig kultur.

For nogle år siden backpackede jeg 2 måneder på Hawaii. jeg nåede gennem øerne Oahu, Hawai'i og Maui , Den sidste en klar favorit. For alle tre øer gælder det at lige så snart man kommer ud af de store byer, er det let at undgå de fancy resorts og opleve det ægte hawaii. På Oahu er nordsiden legandarisk for surfing der blev "opfundet" på Hawaii. I løbet af vinteren vrimler det med konkurrencer for professionelle fra hele verden. Om natten kan man komme helt tæt på havskildpadder der ligger på stranden ved "Turtle bay" Går man op i landet er der ruiner hvor lokale stadig kommer og tilbeder forfædrene. Hawai'i byder på sorte, røde og grønne sandstrande, sneklædt bjergtop, ægte vulkansk aktivitet og er perfekt til at køre rundt selv og udforske.
Hippi-hyldest til solnedgangen
Hippi-hyldest til solnedgangen

Favoritøen.

Maui er mere dramatisk. Ved at vandre gennem Haleakala krateret oplever man overjordisk miljø med planter der ikke vokser andre steder i verden! På toppen er der jorden smukkeste solop- og nedgang så sørg for at time jeres tur! (der er meget varmt i krateret og meget koldt på toppen!!) hvis man er ekstremt heldig kan man være vidne til surfing på en af verdens største bølger ved "Jaws". Alene turen gennem ananasmarken/bilkirkegården er en oplevelse værd! "Vejen til Hana" er fyldt med smuk regnskov og vandfald, "7 sacred pools" er lidt en fuser. Specielt fordi en lokal fortalte mig der er 23, og at de aldrig har været hellige, men bambusskoven på den modsatte side af vejen er helt fantastisk! Makena beach park er gode, lidt turistede strande, men søndag aften er der "drumcircle" ved solnedgang på nudist-delen, little beach, og det er ren hippi-70'er stemning! Vi var to piger der tomlede rundt på Maui, hvilket var sikkert og en sjov måde at møde lokale. Man skal selvfølgelig passe på sig selv og bør ikke gøre det alene eller om aftenen, og ikke på andre øer end Oahu og Maui. Det kan anbefales at have et telt med og campere nogle steder. Man må ikke campere på strande medmindre man er fisker, så tag en fiskestang med! Derudover er der mange fantastiske vandrerhjem på Hawaii med gode, rolige fasciliteter, men også mulighed for at være social. På denne måde kan man få en hel anden, mere autentisk oplevelse af fantastiske Hawaii!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.