Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Oplev Halloween på ægte amerikansk vis

Hvis du skal til USA i efteråret, så prøv at få d. 31. oktober med i din rejseplan. Det er HALLOWEEN og ingen er bedre til at fejre det end amerikanerne.
De går helt vildt meget op i det.


 
Gravstene - R.I.P.
Gravstene - R.I.P.

Udsmykningen er vigtig

Allerede flere dage i forvejen pyntes der op op med græskar, skeletter, hekse, spøgelser og gravsten. I supermarkederne sælger de store kager med knald-orange glasur og pynt af diverse edderkopper, hekse, m.v.

I det lille villakvarter hvor vi boede denne halloween, gik vi en tur rundt og så på nogle af de fint udsmykkede haver. Nogle havde naturligvis gjjort mere ud af det end andre - men sjovt var det at se, hvor store anstrengelser, der var lagt i det. Et sted var der endog uhyggelig musik for at finde den helt rette stemning.
Klar til "Treat or Trick"
Klar til "Treat or Trick"

Treat or Trick

Om aftenen ringede det på vores dør og nogle af de lokale børn tiggede slik. Det skulle vi naturligvis også prøve og da vores børn allerede var klædt ud, fik jeg fundet lidt heksetøj frem og så var det bare ud og stemme dørklokker. Det var så sjovt!! Vi sang "Fastelavn er mit navn" for det var det tætteste vi kunne komme for at børnene kunne deltage. Og det virkede. Der blev kvitteret med slikposer - og sikken nogle slikposer. De var kæmpe store. Da vi havde været 3 steder havde børnene slik nok til de næste 2 uger.

Aktiviteter
Højtider
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Birgitte Vraadal, FDM travels profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.