Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Oregon

 • Oregons natur

  (Bedømt af 1 person)
  16.10.14: Hans-Chr. Fleng
  Lige hjemkommet fra en 4 ugers rundtur i motorhome, hvor vi bl.a. kørte i staten Oregon, vil jeg lige gøre opmærksom på et hæfte, som vi fandt på den allerførste RV campingplads, vi besøgte i Oregon.
  Se hele rejsetippet
 • Oregon vs. Californien

  (Bedømt af 22 personer)
  11.04.12: Anja
  I sommeren 2011 tog vi på en sommerferie, der viste sig at blive et rejseminde uden lige.
  Turen gik til USA og hele baggrunden for turen var familiebesøg i Oregon.
  Se hele rejsetippet
 • Benzin i USA

  (Bedømt af 9 personer)
  Staterne Oregon og New Jersey har en særregel, som betyder, at du ikke selv må tanke din bil op. Tankpasseren forventer ikke drikkepenge for deres service, men man er naturligvis velkommen til at gi' en dollar for ulejligheden.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Oregon Coast Trail
Rejsetips indsendt af:
Odense
30. juni 2011

Oregon Coast Trail

En køretur ad Highway 1, som følger USA's vestkyst, er en af de absolut mest spetakulære oplevelser man kan tænke sig. Skulle man få lyst til at gennemleve en strækning af den sublime natur på tæt hold, er mit råd at lade bilen stå for at tage en vandretur langs Oregons kyst, hvor Stillehavets brusende lyd kan virke helt hypnotiserende.
Oregon stat har vedtagen en lov, der sikre offentlig adgang til HELE Oregons kyststrækning. Så hvis du er en rigtig "trekker", er her muligheden for en enestående naturoplevelse med mulighed for at overnatte gratis på stranden.

Vælger du at gå hele ruten, kan du se frem til et ca. 680 kilometer langt eventyr! Dog kan det visse steder anbefales at krydse diverse flodmundninger med en færge, som kan forkorte turen med op til 65 kilometer. Vælger man alligevel at klare hele turen på egne ben, kan man se frem til en udfordring, der vil foregå på henholdsvis 265 km. strandsand, 279 km. asfalteret vej og 136 km sti og grusvej - klippeformationer og højvande kan nemlig tvinge selv det mest erfarne "trekker" på en lille omvej.

Inden du pakker rygsækken, er mit råd at du først downloader en tidevandstabel, så du er bedst mulig forberet på høj- og lavvande - enkelte strækninger af turen kan faktisk KUN passeres ved lavvande. Sådan en tabel findes bl.a. på:
http://www.oregonstateparks.org/images/pdf/tidetable.pdf

Dernæst er det en god idé at lokalisere forskellige statsparker og Bed and Breakfasts langs den planlagte rute, da det måske kan blive tiltrængt med et rigtigt bad undervejs. Derudover vil jeg anbefale at vandre fra nord mod syd, da vinden som oftes kommer fra en nordvestlig retning - og alt andet lige er det nemmest af gå i medvind.

Selvom der er mange muligheder for gratis overnatning på stranden, skal man være klar over, at det ikke er tillandt at overnatte på strandstrækninger, der ligger inden for statsparkernes grænser.

Kan du godt lide at dele historier og erfaringer med andre "trekkere", er der god mulighed for at møde dem langs the Oregon Coast Trail fra maj til september. Er du mere typen, der sætter pris på at være alene med naturen, kan du med fordel foretage turen de resterende syv måneder af året.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/nha-trang/vinpearl-land-i-nha-trang-vietnam-for-boern-og-barnlige-sjaele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.