Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

7 overnatninger i Orlando
Rejsetips indsendt af:
Jens Jørgen Kjeldsen
Granslev
22. marts 2009

7 overnatninger i Orlando

Hvis du vil opleve forlystelsesparker i Florida; så er Orlando BYEN. Vi var endda så heldige at se opsendelsen af runfærgen.

Opsendelse af rumfærgen

Min kone og jeg var rejst en tur til Florida, for hovedsagligt at opleve USA's kultur, og der næst for at slappe af. Et godt råd, tag ikke en lyn tur til USA for at slappe af, det er der simpelt hen ikke tid til. Der er alt for mange ting og steder man lige skal hen og se. Så selvom du boer i Orlando og kun skal i forlystelesparker, så lej en bil hjemme fra, det er billigere, og afstandende er noget større end vi er vandt til. Vi ville lige tage en smut til Key West en dag, bare lige for at se ørene. Det var bare en 8 timers køretur, og 7 timer tilbage om natten. Men så tog vil ud til JFK space center, der var planlagt rumfærge opsendelse den dag, de bliver ellers tit udsat, men ikke denne gang. En rumfærge opsendelse er et MUST, gå ikke glip af den, hvis du er i Florida. Men husk det kan godt tage en 5-6 timer at komme fri af trafikken, når du skal fra Cape Canaveral. God fornøjelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.