Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

Rejsetips af samme forfatter

 • Træt af burgere og fastfood

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  jeg troede som alle andre at Orlando kun havde kæderestauranter - indtil jeg blev præsenteret for denne skønne Italienske restaurant Maggianos Little Italy ..den ligger på International Drive (den lange gade der kører gennem hele Orlando)ved det område som kaldes Pointe Orlando.
  Se hele rejsetippet
 • Forlystelses Parker

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Hvis man bare er lidt barnlig - skal man selvfølgelig se nogle af forlystelselsparkerne ..og det er jeg ...

  1. dag tog vi forbi Universal Studios og Island of Adventure ..men sørg for at tage Universal Studios først(alle andre tager Island of Adventures først pga Harry Potter) - på denne måde slap vi for de store køer og kl 14.00 spiste vi så frokost - værd at smutte forbi Bubba Gump(sjovt sted som er lavet efter Forest Gump filmen) ved at spise senere end alle andre kunne vi spise i fred og ro.
  Se hele rejsetippet
 • Campo d'Fiori – Roms mest charmerende plads?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  Der er mange smukke pladser, torve og områder i Rom, men dette lille torv har bare en fantastisk stemning og et skøn leben, og er klart et besøg værd.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Burger-fri middag hos Maggianos

Christina Morán
Christina Morán

Orlando er heldigvis meget mere end kæderestauranter med burger og fritter, og hos Maggianos Little Italy i Pointe Orlando område kan I spise en god middag til rimelige priser.

Stemingen er en livlig, skøn blanding af amerikansk og italiensk temperament, og tjenerne er søde. Restauranten er stor, men opdelt i flere afdelinger, så atmosfæren er stadig intim. Portionerne er store på den amerikanske måde, og på kortet er der fx pasta med kylling for 18 USD. Men vi er jo i Florida, så selvfølgelig serverer Maggianos Little Italy også Surf & Turf (hummer på stor bøf). Den får I for 44 USD. I finder dette lille skønne stykke Italien på International Drive, den lange gade der kører gennem hele Orlando
"

Tip i tippet

Vil I gerne sidde udenfor og spise på terrassen, er det en god ide at reservere på forhånd.

Periode

Hele året

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.