Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

Delfiner og raketter i forhaven
Rejsetips indsendt af:
Søren Jørgensen
Næstved
3. okt. 2008

Delfiner og raketter i forhaven

Forventninger var enorme, og de blev opfyldt, og meget mere... Vi var fem familemedllemmer der havde købt en flyrejse gennem FDM i Næstved. Vi må indrømme vi var noget skeptiske, vi skulle flyve med Iceland Air! Men hold da op, det var bare supergodt, lækre fly.

Delfiner og raketter i forhaven

Vi var fem familemedllemmer der havde købt en flyrejse gennem FDM i Næstved. Vi må indrømme vi var noget skeptiske, vi skulle flyve med Iceland Air! Men hold da op, det var bare supergodt, lækre fly. Da vi har fløjet mange gange til Asien, vidste vi hvad der var nødvendigt og selv om flyvene fra Iceland Air var mindre, så var benpladsen overraskende bedre, end de store fly til Asien. Så prøv det!

Vi rejser med børnebørn

Vi havde besøgt parkerne i Orlando for mange år siden, men nu var det med børnebørn!
Vi havde lejet en bil - også gennem FDM - den stod klar i lufthavnen, og den gode "Never Lost", hjalp os nemt og ubesværet til Cocoa Beach, der ligger lige op ad Cape Canaravel!

Tænk sig et hus - som vi havde fundet på nettet - med 25 meter til vandet, direkte ud fra græsplænen og ned i sandet.

Til venstre ser du raketaffyringsramperne og til højre ser du mod det sydlige Florida. Lige ud i vandet svømmer delfiner forbi, i flokke, legende og i godt humør, om natten har havskildpadderne været oppe at lægge æg i deres rede, ja, det er ikke løgn, lige ud for hvor vi boede!
Der var masser af vindsurfere, et rgitigt paradis!

I huset havde vi alle faciliteter, bad, dejligt køkken med alt hvad du skal bruge, vaskehus, lukkede garager og en dejlig græsplæne hvor drengene havde det sjovt!

Vi var ude at spise flere gange, men det var nu også rart nå vi alle - i fællesskab - lavde vor egen mad, der var jo supermarkeder med alt hvad du skal bruge.

Det nød vi nu meget, efter en lang dag, enten på tur, eller i parkerne , så var det rart IKKE at skulle tage pænt tøj på, men bare sidde udenfor under parasollen og nyde maden, i badetøj!

Hvad kan man så nå på 15 dage?

Ja vi var på mange gåture langs den vidunderlige strand, vi var på Cocoa Beach's meget berømte Pier, hvor "sildene" spillede Stand bold, om flotte pokaler!

Vi var omkring Cape Kennedy Space Center, men nåede desværre ikke at komme ind og besøge det.
Hvor er raketterne store!

Vi var på besøg i et stort varehus flere gang, her besøgte vi MACYS! På priskiltene stod der på mærkevaretøj: Minus 40%, men vi mente, det blev vist meget dyrt! Vi blev klogere. Personalet spurgte om vi ikke ville være medlem af Macys Club, så får i ekstra 11% rabat! Vi sagde "okay"!

Det første stykke tøj, prisskilt 50 US dollars, det køber vi. Men, men, dagens pris var skam kun 38 US dollars og dertil 11 % nedslag, så vi fik bare købt ind og vi sparede mange penge! Det kan virkelig anbefales og det var ikke kun på grund af den lave dollarkurs, at det var attraktivt!
Vi var på besøg i den meget verdensberømte Ron Jon Surf Shop!

I området omkring Cocoa Beach er der masser sf spændende steder, du kan besøge det gamle USA, fra dengang de fleste veje var vandveje, det minder vist lidt om Venedig, dog med den forskel, at her er der kun natur, ingen bygninger, når du sejler, ihvertfald kun meget få!

En dejlig ting var også, at du kunne gå gratis på nettet, lige så lang tid du ønskede, på det lokale bibliotek!

På Cocao Beach ligger også en meget stor Air Base, så når de så fløj ud over vandet i de store transportmaskiner for at lære dem at kende, kunne man ikke lade være med at tænke på, at for dem er det vist alvorligt. USA er jo involveret i mange konflikter!

Selv om det var regntid, så var det et godt tidspunkt at holde ferien på.

Vi kan varmt anbefale at besøge USA, f.eks Olando, og vi har ikke fortrudt, at vi brugte FDM, Næstved - hvor vi fik god service, selv om vi var lidt skeptiske.

S. Jørgensen og familie, Næstved

Kommentarer til rejsetips om Orlando

for børn, JA

09/11 2008 søren jørgensen
Til Albert! Ja du kan tro det er for børn også små børn De kan ligge og sove i fred (hvor vi boede). Fredeligt hus og standen, ja 20 skridt fra hus hen over græsplæanen så står du med begge fødder i det dejlige sand. Hvis du kunne ringe eller maile, så kunne jeg give dig flere oplysninger, hvor præcis huset ligger! Men søg på cocoa beach, find gult hus! mvh Søren

Coco Beach

05/11 2008 søren jørgensen
I kan gå ind og søge på Cocoa Beach, Florida. Her kan I sikkert finde den bungalow vi lejede, hvor dere r fire lejemål, to i stuen med udgang til en super lækker græsplane og to på 1. sal. Held og lykke!

Rundrejse

03/11 2008 Mette Booker
Det lyder helt fantastisk. Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn på 6 og 7 år, som påtænker 3 uger i Florida. Hvor på nettet har du fundet det dejlige hus, du beskriver? Hilsen Mette

Familietur for 5

20/10 2008 Flemming
Hej det lyder som en rigtig god tur både for børn og voksne. Jeg vil meget gerne vide hvor i fandt jeres hus på nettet og om i har nogele gode råd med hensyn til at leje på den måde. Det må jo selfølgelig være noget billigere end hotel Hilsen Flemming

små børn

15/10 2008 Albert
Det lyder vildt godt, men er det sted for små børn(1,5.4.7 år). hvor på nettet fandt i huset? Vi tænker på 4 uger i florida. Hilsen Albert

Et dejligt rejsetip

03/10 2008 john hansen
Det var dejligt at hører lidt om jeres rejse, for vi er ved at planlægge en tur derovre til sommer i 14 dage.Vi har tænkt os iuge i Orlando og 1 uge i Miami. Glæder os helt vildt. Hilsen Gitte,Emil og John.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.