Billedet er fra Orlando

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Aircondition
    Aircondition
  • Børnepool
  • WiFi på værelset
    WiFi på værelset

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Disney Area Villas

Villaer uddeles ved ankomst og ligger alle indenfor 25 minutter fra Disney afhængigt af trafikken.Hotellet har ikke en 24-timers reception eller concierge service. Ved booking af billetter (med levering til hotellet) sammen med denne indkvartering vil en alternativ leveringsmetode blive angivet pr. e-mail.
Fritstående huse med egen pool og møbleret til en høj standard, ideelt for familier eller grupper. Her er man på egen kost dog er der sæbe og toiletpapir til den første overnatning. I Florida er der et stort udvalg af supermarkeder hvor man kan købe hvad man behøver i løbet af opholdet.

Villaer med 3 soveværelser har som regel et soveværelse med en dobbeltseng og to værelser med to enkeltsenge i hver. Der kan anmodes om andre sammensætninger af senge.


Villaer med 4 soveværelser har som regel to soveværelser med en dobbeltseng i hver og to yderligere soveværelser med to enkeltsenge i hver. Der kan anmodes om andre sammensætninger af senge.

Villaer med 5 soveværelser har to soveværelser med dobbeltsenge og 3 soveværelser med to enkeltsenge i hver. Der kan anmodes om andre sammensætninger af senge.

Villaerne er udstyret med møbleret stue, aircondition og varme, to badeværelser, kabel-tv, køkken med udstyr (ovn, komfur, køleskab, fryser, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, tallerkner og bestik til minimum 6 personer, kedel og kaffemaskine), telefon (gratis lokale opringninger). Bemærk at man kan købe et forudbetalt telefonkort. Villaerne er desuden udstyret med afskærmning af poolen samt sengetøj og håndklæder.

Alle villaer er privatejet og derfor individuelle i indretning og møblering.
Ved ankomst og udlevering af nøglen, udleveres også på forespørgsel kodeord til WiFi, det er uden beregning.

Afhentning af nøglen, kørselsvejledning fra Orlando lufthavn.

Fra lufthavnen kør mod WEST i 4,6 mil og hold mød venstre. Flet ind i FL-417 ved frakørslen til Tampa/I-4 delvis toldvej, så hav mønter klar efter 14,6 mil. Tag EXUT 2 til Celebration Ave, efter 0,4 mil drej til højre ved Celebration Ave og fortsæt i 0,3 mil. Drej til venstre ved Space Coast Pkwy/US-192. det vil nu være Highway 192 eller Iron Bronson highway, kør mod west til highway 27. Fortsæt 7 mil og drej til højre ned af Vista del Largo Blvd. (overfor champions World ressort), drej til højre ved stopskiltet. Centret med receptionen ligger ved Vista A/C mini storage (stor orangefarvet bygning)

Receptionen er åben 7 dage om ugen mellem kl. 08.30 og kl. 11.30 og igen fra kl. 16.00 til kl. 18.00. ved ankomst udenfor receptionens åbningstider venligst ring på følgende tlf. nr. 7-14 dage før ankomst for at få nøgle koden til sikkerhedsboksen beliggende udenfor kontoret og derved nøglen og kørselsvejledning til villaen 00 44 1704 577776. gæster med ankomst udenfor receptionens åbningstider bedes komme til kontoret den følgende morgen for indskrivning.

Adresse: 8701 W. Irlo Bronson Hwy, Suite 104/108, Kissimmee Florida 34747. Tel: +1 407 994 4601

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/9/11-memorial-i-new-york-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.