Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

En uge i DisneyWorld
Rejsetips indsendt af:
Michael Salomonsen
Fårevejle
4. marts 2010

En uge i DisneyWorld

Efter at have prøvet Disneyland Paris 2 gange gik turen nu til DisneyWorld i Florida.
Forret på California Grill
Forret på California Grill

Mulighed for besparelser på maden

Vi havde hjemme planlagt de enkelte dage og udover opholdet bestilt Magic Your Way Plus Deluxe Dining som kun kan bestilles hvis man bor på et af Disney hotellerne - hvilket betyder at maden bliver betalt på forhånd. Der findes flere forskellige "pakker" hvor der betales på forhånd, men den pakke vi havde valgt omfattede morgenmad (buffet / hovedret + drikkevarer), frokost + aftensmad (forret, hovedret, dessert frit fra menukortet samt drikkevarer eller buffet). Når man så skal betale komme tjeneren så med en normal regning hvor beløbene for maden står på - man afleverer så blot sit Key to the World kort (billet til parkerne samt værelsesnøgle) til tjeneren og det er så kun drikkepengene man skal tænke over. Derudover er der 2 snacks per person som omfatter is, chokolade, kaffe, sodavand etc. - alt i alt har vi på denne måde sparet ca 2000 kr. i forhold til hvis vi skulle betale under besøget.
Kokken tilbereder maden
Kokken tilbereder maden

Mere mad...

Et andet godt råd vedr. spisning i DisneyWorld er: Bestil bord - Vi havde bestilt bord hjemmefra til aftensmad hele ugen men oplevede mange steder at folk blev afvist fordi de ikke havde bestilt plads (hvilket vi også gjorde til frokost, så det endte med fastfood). Et af de steder vi havde bestilt bord til var den japanske restaurant Teppan Edo i Epcot. Her bliver man sat sammen 8-9 mennesker omkring et stort bord, hvor der på den ene side er en kæmpe "varme"-plade hvor kokken så senere kommer ind og tilbereder ens aftensmad på.
FastPass
FastPass

Planlægning af tiden

Som tidligere nævnt havde vi planlagt det meste hjemmefra - en dag til hver park (der er 4 samt 2 vandlande - det ene vandland var dog lukket imens vi var der), og så de sidste dage til opsamling på det der ikke blev nået. Her er FastPass en god mulighed for at spare tid - ved mange af forlystelserne går man hen i en automat og trækker en "billet", hvor der så står en tid man skal vende tilbage - uden man skal så i den normale (og til tider lange) kø. Disse FastPass bliver dog udsolgt afhængig af efterspørgslen og hvor mange mennesker der er i parken.

Kommentarer til rejsetips om Orlando

disney land

03/08 2010 Diana Jensen
Hej. Min søster og jeg rejser til florida 10 dage i september, og vil gerne bruge 3 dage i disneyland, men er lidt i tvivl om hvordan man bestiller billetter hjemmefra da vi har hørt det er bedst, så håber på at i måske ku hjælpe os? Med venlig hilsen Diana
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.