Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

Svømme med delfiner
Rejsetips indsendt af:
Lea
Risskov
12. okt. 2010

Florida: Discorery Cove - totalt fed oplevelse

Mit rejsetips er en tur til Florida (Orlando) i december. Sol, varme og 1000 ting at lave!
Svøm med delfiner - verdens klogeste dyr!

Svøm med delfiner - verdens klogeste dyr!

Florida i december.
At besøge Florida (Orlando) i december er et perfekt tidspunkt! Temperaturen er som en dansk sommer og det muligt at bruge såvel swimmingpools som at bade i havet.
Samtidig oser Orlando af julestemning, juleoptog og julemusik. Så hvis man elsker jul (eller gerne vil købe nogle billige julegaver) og samtidig ønsker oplevelser for hele familien, så er en tur til Florida perfekt.
Discovery Cove - den bedste oplevelse!

Discovery Cove - den bedste oplevelse!

Discovery Cove - alle pengene værd!
Det kan anbefales at sætte tid og penge af til at besøge Discovery Cove. Vi var der en "højsommerdag" i december med 28 grader. Discovery Cove er naturligvis (som meget andet i USA) kunstigt anlagt, men det glemmer man totalt når man er der. Højdepunktet var naturligvis at svømme med delfinerne! Men totaloplevelsen var helt i top!
Det er relativt dyrt, men alle pengene værd!

Kommentarer til rejsetips om Orlando

Discovery Cove

24/11 2010 Peter Carlsen
Var selv i Discovery Cove sidste år i efterårs ferien, og jeg og min 11 årige søn syntes, at det var en fantastisk oplevelse. Discovery Cove virkede ikke umiddelbart som nogle slemme personer, der udnyttede delfinerne, vi svømmede med Candy og hun var 42 år, hvilket umiddelbart er en meget høj alder for delfiner i fangenskab, så noget må de jo gøre rigtigt. De havde et kæmpestort bassin med saltvand og virkede glade og tilfredse og enormt venlige og velafbalanceret. Men der findes sikkert steder som misbruger delfinerne, men Discovery Cive virker umiddelbart ikke som et af dem. God Fornøjelse.

Delfin udnyttelse

18/11 2010 Flora
Jeg kan godt forstå at man gerne vil svømme med delfiner, de er fantastiske dyr. Desværre er de ofte fanget og taget fra deres frie liv og familie, og er det virkelig noget du ønsker at støtte. Delfiner i fangenskab lever kun 1/4 af den normale tid i frihed. Deres popularitet er desværre med til at fremme denne industri. Et bæredygtigt sted er Dolphin Research Center på keyerne i Florida, her svømmer de i havvand og trænes kun hvis de har lyst. Et helt fantastisk sted.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.