Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

Juleferie i Florida
Rejsetips indsendt af:
olaf kluge
Haderslev
2. jan. 2009

Juleferie i Florida

En rundrejse på 14 dage i Florida, fra Orlando over Key Largo, the Everglades, den Mexikanske Golf og tilbage til Orlando.

Afrejse Hamborg 16.december 2008

Vi, familie på to voksne og to teenagers, startede vores juleferie med en overnatning på lufthavnshotel i Hamborg, da vi skulle flyve kl. 10 den næste morgen.
Flyveturen gik via Frankurt, Philadelphia til Orlando.
Alt gik glat indtil vi ankom til Philadelphia, hvor man skal hente sin bagage og igennem tolden for at komme ind i USA, for så at flyve videre indenrigs. Tolden er et kapitel for sig og tog så lang tid at vi missede vores næste fly. Heldigvis var servicen hos US Airways i top og vi blev straks booked ind på næste afgang 2 timer senere. Så påregn lang tid til flyskifte ved indrejse til USA, da tolden er omstændelig!
Orlando Skyline
Orlando Skyline

Første dag i Orlando

Efter en god nats søvn på et glimrende hotel, Best Western ved Lake Buena Vista, brugte vores første dag ved poolen og en tur ned af vejen til Disney Downtown.
Fint sted at at surfe rundt med gratis attraktioner såsom to fantastiske temarestauranter.

2. dag i Orlando

Tog en taxa til Sea World. Vejret var fremragende 26 grader og solskin.
Absolut et besøg værd, selvom priserne er ganske høje.
Parken er stor og der var en afslappet stemning overalt.
Fantastiske shows der er meget professionelle.

3. dag i Orlando

Afsted til Universal Studios med taxa fra morgenstunden. Det viste sig at være en rigtig god idé med den tidlige afgang, da der næsten ingen mennesker var i parken da vi ankom kl.9. Vi kunne gå direkte i krig med de rides vi gerne ville prøve. Den nye Simpsons Ride kan stærkt anbefales, hvorimod Twister var noget af en tam omgang. Spring den over.
Først ved 14 tiden begyndte der at komme kø ved de mest populære aktiviteter. Så kom tidligt og prioriter.

Afrejse mod Miami og Key Largo

I udlejningsbil fra Herzt, via FDM, kørte vi mod Miami og tog en enkelt overnatning her. Næste dag videre til Key Largo, hvor vi bestilte en Swim with the Dolphins seance ved "Dolphins Plus" til d.24/12.
En fantastisk julegave vi fik, kan varmt anbefales, men det kræver dog at deltagerne mestrer det engelske sprog, da der er en del instruktion i forhold til aktiviteterne med delfinerne.
Det blev også til en tur i John Pennekamp nationalparken. Her var vi på kanotur, men valgte snorklingen fra, da det blæste en del. Fint sted, billig entré, 7 dollars for hele familien. Tog så i kirke d. 24 om aftenen for dog at komme lidt i julestemning. God positiv oplevelse, hvor vi fik hilst på de lokale.
Everglades National Park
Everglades National Park

Everglades

Efter 4 dage i Key Largo kørte vi videre mod Naples ved den Mexikanske Golf. Gjorde stop undervejs ved en af de mange Visitors Centers i the Everglades. Gik ture i området i stedet for de noget larmende air boats man også kan tage og så kunne vi genbruge entrébetalingen fra John Pennekamp. Reelt en gratis aktivitet.
Gjorde også stop ved indianernes turistcenter, men ikke nogen stor oplevelse. Entrén var 10 dollars pr. næse!Handler mest om at få solgt souvenirs.Kunne droppes.

Naples

3 dage i Naples. Stilfuldt sted, flotte strande og gode shopping muligheder. Er man til Outlets, så er Miromar Outlet nord for Naples et sandt Mekka. Kæmpe stort og med alt i mærkevarerprodukter til spotpris.

Hjem

3,5 timers kørsel fra Naples til Orlando og med flyet hjem.
Alt i alt en fantastisk juleferie. Amerikanerne er utrolig servicemindede, hjælpsomme og imødekommende. Det er nemt at være billist, da vejene er snorlige og amerikanerne har en afslappet og hensyntagende kørekultur. Straks værre er det at være fodgænger, da der mange steder ingen fortov er, hvilken gør det prakisk talt umuligt at gå selv korte strækninger.
Og har du et kreditkort kan du det hele - har du intet, Tjah???
Så er det nok bedre at blive hjemme.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forlystelsesparker/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.