Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

Orlando - En god familie tur
Rejsetips indsendt af:
Magnus Larsen
Stenløse
3. maj 2011

Orlando - En god familie tur

Orlando er en stor og flot turist by i hjertet af Florida. Hvis man leder efter et ferie sted for hele familien, så er Orlando det rette sted.
Sidste år tog min kæreste og jeg, hendes forældres og hendes papbror samt hans søn på 7 år den lange tur over havet til USA. Vi havde lejet et 4 værelses hus gennem FDM lidt syd for centrum i bydelen Kissimmi, og til stor glæde for alle, billigt, meget plads og privat swimmingpool. Jeg er 26 år og ikke den store fan af at bo klods op og ned at andre mennesker, men jeg indrømmer at dette ikke var noget problem i de 10 dag grundet det lækre hus. Så overvejer man Orlando vil jeg opfordre alle til at leje hus frem for lejlighed eller hotel.
Themeparks

Themeparks

Når man er i Orlando slipper man jo ikke for Themeparks, på vores rejse besøgte vi Universel Studios, Adventure island og Seaworld. For ikke at hele ferien skulle gå på parker, valgte vi i denne omgang at droppe Disney world, Busch Garden og alle vandparkerne. Seaworld og Universel Studios var meget som vi havde forventet det, ikke at det er dårligt, det havde (som lovet) alle de fantastiske ting som vi have hørt om inden vi tog af sted. Adventure Island stod dog væsentligt ud, Adventure Island er 2. del af Universel Studios, og er et slaraffenland for såvel børn som voksne. Parken har mange scenarier fra film verdenen samlet med Rollercoastere for store som små. Min kæreste, der elsker rutsjebaner, var derfor i sit es og jeg kunne nyde de fantastiske bygninger baseret på Harry Potter, Jurassic Park og fordoms historiske monomenter. Helt klart pengene vær, og er man i bil vil jeg anbefale at ofre de 20$ som privat parkering koster ved indgangen. Tag derind kl. 8.00 om morgenen, så har i 1-2 timer inden parken bliver fyldt op af ferie glade turister.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/miami-sea-view.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.