Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

Orlando i efteråret - med 3 små børn
Rejsetips indsendt af:
Nykøbing F
5. maj 2013

Orlando i efteråret - med 3 små børn

Min familie og jeg rejste her i efteråret til Orlando - 3 ugers fantastisk tur! Hovedparten af tips i denne fortælling vil dreje sig om Disney World og SeaWorld.
Billede fra Prinsesse-makeover. Der skal bestilles tid til denne event i RIGTIG god tid
Billede fra Prinsesse-makeover. Der skal bestilles tid til denne event i RIGTIG god tid

Disney World

Efteråret er en skøn tid til at besøge Disney - der er nemlig næsten ingen køer!

Inden besøget er det en rigtig god ting at bestille billetter, mad og shows - især til de populære ting såsom: Cinderella's Royal Table (Mad med prinsesserne i Torneroses slot), My Little Princess afternoon Tea (også i slottet og det er DYRT), Aloha Show på Polyesian osv.

Billetter til mad og shows kan bestilles op til 180 dage i forvejen på Disneys egen hjemmeside: disneyworld.disney.go.com.

Billetter kan ligeledes bestilles i forvejen og kan afhentes ved et WillCall-vindue foran indgangen til parkerne (ingen kø!)

Man kan med fordel bestille ophold på et af Disney's egne hoteller, da man så kan bestille show, mad osv. tidligere på året - og hvis Disney så senere hen lancerer rabatter kan man stadig få dem, selvom man allerede HAR bestilt og betalt dem! - der er som oftest rabatter på ophold eller mad i efterårsperioden.

Pas på med at købe billetter på "ukurante" steder, da Disney har strammet op på sikkerheden omkring brugte og videresolgte billetter.

I efteråret holder Disney Wine and Dine festival i Epcot. Det betyder at alle de repræsenterede lande har en lille kiosk opstillet, hvor man for mellem 3-10 dollars kan købe en lille bakke med mad. Dette kan snildt gøre det ud for aftensmaden og er MEGET billigere end priserne på Disneys restauranter. Man skal ikke bestille bord/mad i forvejen med stiller bare op i kø (korte køer ;-))

ER man på disse kanter i slut oktober/start nov skal man ikke snyde sig selv for billetter til Mickey's Very Merry Christmasparty og Mickey's not so Scary Halloweenparty. Billetter købes særskilt (man behøver ikke en indgang til parkerne) men man kan først komme ind efter 16...selvom der står 19 på billetterne ;-) Billetterne købes på Disneys hjemmeside og koster ca. 60 dollars pr voksen og 50 pr barn (3-9 år).

Det kan i øvrigt godt betale sig at rejse med børn UNDER 9 år, da det meste for børn er enten gratis eller halv pris. Til gengæld bliver børn fra 10 år og opefter regnet for voksne og skal betale fuld pris!
Sea World

Sea World

Stort set mennesketomt i efteråret...hvilket giver plads til alle shows og events.

Det er en rigtig god idé som det første at finde ud af, hvilke shows og fodringer, man VIL se...og så planlægge en rute rundt i parken, således at man kan være foran indgangen til showet ca. ½ time før showstart. Tiden i køen kan fordrives med lidt guf eller noget at drikke.

Ved indgangen har man mulighed for at købe en madbillet, som gælder til en buffet med selskab af Shamu (spækhuggeren fra billedet her ved siden af).

Billetterne koster ca. 60 dollars for 2 voksne og 2 børn, men det giver mulighed for at komme HELT tæt på de store dyr - og pengene er godt givet ud i forhold til at sidde på 17. række til et show.

Der er mulighed for at bestille mad til både frokost og aften - men bestiller man aftensmaden får man en enestående mulighed. Når maden slutter er parken nemlig lukket - og man kan gå ud HELT alene gennem parken.

Maden er i øvrigt ganske rimelig set i forhold til andre parkers buffet-mad! ;-)

Kommentarer til rejsetippet om Orlando

Orlando

07/05 2013 Jens
Kære Mette.
Flot artikel. Jeg har selv været i Orlando et par gange. Og naturligvis i både Disney og Seaworld. I tillæg til din artikel kunne jeg foreslå et besøg på Cape Kennedy. Det ligger ca 1,5 times kørsel fra Orlando, og kan snildt gøres på en endagsudflugt.

Din artikel er meget informativ med priser og gode råd.

Hilsen
Jens (også 4800)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.