Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

Kennedy Space Center
Rejsetips indsendt af:
Jan Bechmann
Tølløse
25. marts 2009

Orlando - Parkernes by som bare må opleves

1 uge i Orlando - marts måned med dejligt vejr, skønne oplevelser og utallige indkøbsmuligheder. Samtidig kan man opleve teknologi på højt plan og en kærlig til dyr som bare skal opleves
Apollo raketterne
Apollo raketterne

Teknologien............

Når man skal besøge Orlando vil man opleve mange forskellige ting. Det første vi besøgte var Kennedy Space Center. Her fik vi virkelig at føle, hvad rumforskningen kan udrette og den udvikling som er sket gennem tiden. Vi oplevede, hvordan en astronaut føler det ved opsendelsen og så med egne øjne, hvor store raketter der skal til for at sende meget små mennesker langt ud i rummet.
Seworld - kærlig til dyr

Seworld - kærlig til dyr

Den største oplevelse vi havde var besøget i Seaworld og her se, at man selv om det er kommercielt samtidig bruger dette til at lave dyrebeskyttelsesprogrammer. Vi oplevede nogle opvisninger med delfiner og Spækhuggere, som vi de små hår på armene til at rejse sig af begejstring over, at det samspil som er mellem de meget store spækhuggere og de meget små mennesker kan være så intens at det for alle var klart, at her var det kærlighed til dyrene som var det fremherskende. Programmet "Believe" som har formålet at beskytte naturen var bygget op omkring parken. Klart det bedste vi oplevede på turen
New York Skyline - som kulisse
New York Skyline - som kulisse

Universal Resort

! dag var næste for lidt når man besøger Universal. Man har bygget 2 parker op med henholdsvis område med gamle og nye film, hvor man kan prøve de forskellige ting som Universal har lavet af film. Der fandtes områder til den gamle film "Dødens Gab" og frem til de nye Spiderman film. Det var fantastisk at se ting som man husker fra film og samtidig prøve nogle forlystelser som er bygget op omkring de enkelte film. Man oplever en fantastisk teknologi som bruges de forskellige steder. Man skal bare huske en ting når man bevæger sig ind i adventureparken...... her blive man våd i de fleste forlystelser, men når solen skinner og temperaturen er over 25 grader - så klarer man også det.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.