Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

Orlando/Paradise Palms Resor
Rejsetips indsendt af:
Janne Bybjerg
Stenlille
7. okt. 2010

Orlando/Paradise Palms Resor

Tæt på Disneyworld/Glofbaner/outlets

Oplev skønne Florida

Florida er et skønt feriested. Tag børn eller børnebørn med og de vil elske at opleve alle parkerne bl.a. Seaworld, Disneyworld, Universal Studio og alle de skønne vandparker.
Vi er en familie som er blevet utrolig glade for Florida.

Vi har besøgt staten nogle gange og vi elsker at komme der. Vi har fundet et skønt sted hvor vi bor hvergang vi besøger Orlando nemlig Paradise Palms Resort, hvor vi har vores eget hus med splachpool hvor børnene elsker at bade efter en lang dag i en af parkerne/Golf/shopping eller noget helt andet.
Huset har alt hvad vi har brug for, skønt køkken, 4 soveværelser, 3 badeværelser, vaskemaskine, tørretumbler m.m. Der er også et skønt clubhus med stor pool, fitness, tennis, basket, legeplads og spillerum m.m. og det er gratis benytte. Det gode ved Paradise Palms Resort er at der kun er 5 - 10 til parkerne og ca. 15 -20 min. til 2 skønne outlets med masser af butikker hvor der kan handles ind, alt fra sportstøj, tøj, golfudstyr osv.
Der ligger også utrolig mange flotte Golf baner lige omkring Paradise Palms Resort og det nyder vi voksne rigtig godt af, så husk at prøv det.

Florida er et skønt sted at være på ferie i der er det hele. Skønne strande, massser af forlystelser til voksne og børn og ikke mindst befolkningen er utrolig hjælpsomme og imødekommende. Vi er slet ikke færdigt med at rejse i Florida/Orlando Paradise Palms Resort.

Kommentarer til rejsetips om Orlando

Paradise Palms Resort

22/08 2011 Janne Bybjerg
Hej Henriette
Vi har selv købt et hus i Paradise Palms Resort.
Vi lejer det ud nu og har en hjemmeside som hedder www.orlando-vacation.dk. Du er meget velkommen til at skrive til os hvis du har interesse eller bare ønsker at høre noget mere om området m.m.
Vores mail adr. er: janne.bybjerg@mail.tele.dk

Paradise palm resort

20/08 2011 henriette
Hvor har du lejet hus i Paradise Palm Resort?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-john/gallows-point-resort-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.