Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Orlando

Læs mere om rejser til Orlando

Rejsetips af samme forfatter

Sea World i Orlando (scannet papirbillede)
Rejsetips indsendt af:
Dorte K. Winther
St. Ajstrup
12. nov. 2009

Sea World - Orlando eller San Diego?

Sea World er et fantastisk sted, både i San Diego og i Orlando, men når det er sagt, så er der godt nok stor forskel på de to parker.
Sea World i Orlando (scannet papirbillede)
Sea World i Orlando (scannet papirbillede)

Sea World i Orlando

Vi er en familie med tre børn, som var i Sea World i Orlando i oktober 2001 og var meget begejstrede. Det var virkelig imponerende. Da vi havde gået i parken hele dagen, havde vi endnu ikke set det hele, og da vores billet inkluderede et besøg mere indenfor 14 dage, valgte vi at tage tilbage to dage efter. Flere elementer gjorde stort indtryk. F.eks. var der et stort vandskishow, det var imponerende, ligeledes var der et show, hvor der var alle mulige forskellige smådyr, dresseret til at udføre hver deres rolle i det ”skuespil” der blev fremført, og det skal bemærkes, at trænerne ikke var på senen sammen med dyrene!. Jeg var virkelig imponeret over, så godt det var lykkedes at dressere bl.a. katte, ænder, høns og alle de andre typer af dyr der var med i showet. Desuden kan jeg nævne showet med spækhuggerne, hvor en mand bl.a. dykkede ned i vandet ude i siden af bassinet, for så pludselig og med stor kraft, at komme lodret op af vandet midt i bassinet, sammen med spækhuggeren, stående helt strakt, ovenpå spækhuggerens snudespids. Han holdt ikke ved noget, men kunne holde balancen hele vejen op, og det skal lige nævnes, at det vel var ca. 6-7 m!
Sea World i San Diego.
Sea World i San Diego.

Tilbage til Sea World

Lige siden vores besøg i Sea World i Orlando, har vi alle talt om, at Sea World, det skal opleves igen. I oktober 2009 fik vi mulighed for at holde en 10 dages ferie i det sydvestlige USA. Alle var enige om, at Sea World skulle opleves igen, og vi tænkte, om det er Sea World i Orlando eller i San Diego, det kommer vel ud på ét. Det var derfor med store forventninger, at vi tog til Sea World i San Diego.
Splash Zone, Sea World i San Diego.
Splash Zone, Sea World i San Diego.

Sea World i San Diego

Hurtigt viste det sig, at det der er mest ens ved de to parker er billetprisen, det koste ca. det samme at komme ind, men indholdet er bestemt ikke det samme. Selv om det var 8 år siden vi var i Orlando, så havde vi stadig besøget og billederne i frisk hukommelse. Derfor kunne vi ikke lade være med at sammenligne de forskellige elementer i de to parker. F.eks. så er der også spækhuggershow i Sea World i San Diego, men det er slet ikke på det niveau som i Orlando. Vi så ikke de imponerende stunds, som vi så i Orlando. Det var da flot og sikkert også imponerende, hvis ikke man har været i Sea World i Orlando. Flere af de store shows i Orlando manglede helt i San Diego. F.eks. det imponerende vandski show og ”skuespillet” med smådyrene. Udstillingen med Clydesdale hestene var kun 1/5 af det tilsvarende i Orlando. Bedre forlystelser i Orlando, og jeg kunne blive ved. Derfor, hvis i overvejer, om i skal vælge Sea World i Orlando eller Sea World i San Diego, så vælg det i Orlando. Det er mindst dobbelt så meget værd, hvis man da kan værdisætte en oplevelse. Vi blev så skuffede over Sea World i San Diego, at vi allerede har planlagt, at vi på et eller andet tidspunkt må tilbage til Sea World i Orlando, for igen at se det ”rigtige” Sea World.

Kommentarer til rejsetips om Orlando

Sea World San Diego

05/07 2010 Rene Larsen
Da jeg første gang var i San Diego i 1992 og igen i 1993 var jeg også i Sea World, og dengang havde de et Water Ski Show - se YouTube likes nedenfor:
YouTube klip1 YouTube klip2 YouTube klip3
Da jeg var tilbage i Sea World San Diego i 2006, var Water Ski Showet lukket - ikke permanent, men for at blive bygget om. I dag findes det i sommer perioden et nyt show, der hvor det tidlige Water Ski Show lå Cirque de la Mer men dette show er ikke som i "gamle dage" - det har næsten intet med vand at gøre.

Svar til Charlotte Westergaard

30/03 2010 Dorte K. Winther
Hej Charlotte Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med sammenligning af Disney i Orlando og Californien. Vi har kun været i Disney i Orlando, det var i 2001. Det var meget flot, den park vi var mest betaget af var ubetinget Animal Kingdom. Vi var også i Magic Kingdom, Hollywood Studios og Epcot. Som alle også er flotte og betagende. Har man ikke ubegrænset tid, så syntes jeg, at man skal fravælge Epcot. Desuden var vi i Disney’s Blizzard Beach vandland. Der er nogle ret vilde vandrutschebaner, og en park med et tema som kun Amerikanere kan finde på!

Orlando's Universal Studio er også bedre

28/03 2010 Per Sørensen
Var i Orlando for 6 år siden og Californien sidste år. Universal Studios 2 parker i Orlando er også større, vildere og bedre end i LA, hvor der dog var lukket en del efter en brand og Wisteria Lane var lukket pga optagelser.

Orlando og San Diego er lige gode

27/03 2010 Karina
Hej Vi var i SeaWorld i 2008 i Florida og i 2009 i San Diego. Begge steder er fantastiske, deres shows er uovertrufne og professionelle og meget underholdende for både børn og voksne. Man kan få lov til at håndfodre Rokke og ja, de kan lide det. De kommer nemlig ikke kun for at få mad, men for at blive nusset på ryggen og maven. Jeg kan varmt anbefale begge steder. Gå endelig ikke glip af det sene Shamu show "Shamu rocks". Grunden til at vi vælger Florida igen i år, er alle de andre steder vi også vi se, men bemærk at Californien har et meget behageligere klima i sommermånederne og lettere adgang til en strand. Jeg tror ikke man skal være bekymret for dyrenes velfærd i en park som Seaworld, som plejer og passer dyr som Manatees (søkøer) som er udryddelses truet og overlever takket være Seaworld. Det er et fantasktisk sted for mennesker, hvor der bliver vist stor respekt for dyrenes velfærd.

Sea World San Diego og Orlando

25/03 2010 Lise B.
Hej Dorte, Er ikke enig med dig, idet vi har været i Sea World i San Diego i 2001 og så nogle fantastiske shows bl.a. hen under aften, så vi et show hen over en sø, hvor vand blev forstøvet i luften og man så ligesom en film med Fedtmule, Anders And og andre figurer. Der var også popstjerner der sang. De ligesom gik ind og ud på en scene. Det var et forrygende show. Har været i SeaWorld i Orlando i 2002, 2004, 2005. Det rigtigt, at de der har stort set de samme shows som i San Diego. Jeg ved ikke om det er når man ser det allerførstegang man bliver så imponeret, så det er det der gør den første oplevelse så fantastik.

Orlando

25/03 2010 Susanne König
På tur i Florida ....Sea World - Disney - Universel studies - Krokkedillefarm - Måneraket - alt er et besøg værd , en super oplevelses tur .

Hvor er det tragisk

25/03 2010 Jette Henckel
Det burde forbydes, og det er utroligt at der stadig er folk der støtter denne form for dyreplageri, som det er. Stop dog med at betale for at se nogle store og smukke dyr, blive holdt i fagenskab, hvor de ikke har det råderum og plads som de vitterlig har behov for. Tænk hvis I blev spærret ind i et bur der er 2x2x3 meter, det er fuldstændig det sammen. Ved I overhovedet hvordan disse dyr bliver indfanget for at I kan fornøje jer over dem. Det skulle I tage og undersøge. Der ud over er det nogle fanstatisk kloge dyr, som har en meget kraftig sammenhørighed med deres flok, deri deres forældre og søskende o.s.v. Brug dog i stedet pengene til at tage på hval safari, hvor I ser dyrene i deres rette element. DET ER EN OPLEVELSE.

Disney i vest

25/03 2010 Kent Larsen
Disney i Orlando og i LA er der også stor forskel på, ligesom med Sea World. Disney i LA virker for store deles vedkommende meget gammelt (80'er agtigt) og jeg vil klart vælge Orlando. Jeg var i Disney i Orlando i '07 og har har lige været i Disney i LA (15/2-10). Som en indskudt kommentar var jeg også enormt skuffet over Sea World i San Diego.

Disney Land

22/02 2010 Charlotte Westergaard
Hej Dorte, Vi har været i florida 2 gange og haft nogle fantastiske ture. Men har overvejet at tage vest på denne gang. Men nu har jeg lige læst din beskrivelse af Sea World. Og så tænkte jeg om du kan hjælpe med Disney Land er det også bedre i Orlando?

Det er super godt i Orlando

10/01 2010 Mette Kærsgaard
Hej Dorte. Er helt enig med dig i at Sea World i Orlando er helt fantastisk (har ikke været i det i San Diego). Jeg var ovre og besøge en veninde i USA og vi valgte at tage i Sea World, og det var alle pengene værd. Til marts skal jeg så opleve det igen sammen med min mand som ikke har været der, det bliver så fantastisk. Min mand var også så sød at han i julegave har givet mig en middag bag scene ved spækhuggerne, så det bliver rigtig spændende at prøve at komme helt tæt på dyrerne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Orlando

Hoteller i Orlando
Rejser til Orlando
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.