Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Outlet-shopping i USA betaler sig

Birgitte Vraadal, FDM travel
Birgitte Vraadal, FDM travel

Når du rejser til USA, skal du forsøge at få plads til et outlet-besøg i din rejseplan. Her kan du købe mærkevarer til stærkt nedsatte priser.

De største og bedste outlets er Premium Outlets, der har omkring 70 outlets rundt om i USA. Gå ind på hjemmesiden over Premium Outlets og se, hvilke centre, der ligger nærmest på din rute. Søg derefter på det enkelte center og se, hvilke butikker der ligger der. De fleste store og kendte brands som Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss, Adidas, DKNY, Converse, Nike, Michael Kors (for blot at nævne nogle af dem) findes i næsten alle centrene, og det er pæne butikker, der ikke signalerer discount.

Print et kortet over centret ud og sæt kryds ved de butik-ker du skal besøge. På den måde kan du både spare tid og penge. God fornøjelse.

Tip i tippet

Amerikanerne er verdensmestre i at bruge rabatkuponer. Du skal prøve det, for der er meget at spare! Inden afrejse tilmelder du dig Premium Outlets VIP Club, og får rabatkuponer der. Alternativt finder du din rabatkupon på FDM travels USA-site.

Adresse

http://www.fdm-travel.dk/usa/shopping/

http://www.premiumoutlets.com/centers/index.asp

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.