Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Hoteller i amerikanske storbyer

Overnatning i USA

Her får du et hurtigt overblik på de overnatningsmuligheder vi tilbyder i hele USA. Du kan booke hoteller online i søgeboksen. Lejligheder, villaer, lodges og Distinguished Inns kan du booke sammen med vores USA-specialister på 70 11 60 11.

Sov godt i USA - Hvordan vil du bo?

Ingen ferie uden en eller flere hotelovernatninger – og også her har vi et kæmpe udbud, som I kan vælge imellem. Mere end 10.000 hoteller fordelt over hele USA fra den mindste flække til New York og med en variation af hoteller, der kan tilfredsstille ethvert behov. Er I til Bed & Breakfast, lejligheder, villaer eller et lodge?
Distinguished Inns

Distinguished Inns

Kan I lide at blive forkælet, og vil I prøve det bedste – og ovenikøbet til overkommelige priser – så vælg et par eller flere overnatninger på Distinguished Inns. De 350 Inns er specielt udvalgt, da de hver især på deres egen unikke vis tilbyder den bedste overnatning og gæstfrihed blandt de mange Inns i USA.

De er alle familieejet, og det er her, hemmeligheden ligger, da det også er ejerne, der står for den daglige drift. Det giver – sammen med et gennemført kvalitetskoncept – sikkerhed for, at I føler jer hjemme og behandles som venner efter devisen ”Here is no strangers, only friends we haven’t met”.
Læs mere om Distinguished Inns her
Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Kom tæt på amerikanerne og prøv en Bed&Breakfast eller B & B, som det også kaldes. B & B findes typisk i New England og er faktisk inspireret af fænomenet fra England, og her er alt fra mantlepiece med billeder, hygge, nærvær og personlighed. Har I først prøvet det en gang, så er det stærkt vanedannende.
Ring på 70 11 60 11 og bestil Bed & Breakfast.
Hoteller i USA

Hoteller i USA

Uanset, hvor I kommer frem i USA, så er der et hotel. Best Western, Holiday Inn, Quality Inn, Motel 6, Red Roof Inn – ja, der er et utal af hotelkæder og individueller hoteller. Kædehotellerne er perfekte til en enkelt overnatning på en rundtur, hvor I kommer sent frem, sover og så drager ud på nye eventyr næste dag. I storbyerne finder I både kædehoteller og masser af andre muligheder fra enkelte 2-stjernede til 5-stjernede super luksushoteller.
Ring 70 11 60 11 eller søg selv efter hotel i søgeboksen.
Lejligheder i USA

Lejligheder i USA

En lejlighed i fx New York, så er det næsten som at være new yorker og bo i byen. Nyd en lejligheds mange faciliteter og bekvemmeligheder, og så er der langt bedre plads end på de fleste hotelværelser. Rejser I med børn, så kan I lægge børnene til ro og nyde hinandens selskab om aftenen med byen lige udenfor.
Ring på 70 11 60 11 og bestil lejlighed.
Bo i nationalparken - lodges

Bo i nationalparken - lodges

Oplev nationalparken som i gamle dage, hvor besøgende overnattede i de flotte lodges opført inde i selve parkerne. Så bliver man et med parken og kan nyde stilheden, opleve lyset ved solnedgangen og spise en middag i lodgens restaurant inden øjnene falder i - mættet af de smukke omgivelser.
Ring på 70 11 60 11 og bestil overnatning i nationalpark.
Eget hus i USA

Eget hus i USA

En villa er en perfekt løsning til en børnefamilie eller hvis I rejser mange sammen. Amerikanske villaer er som alt andet i USA store, så der er næsten lige så mange soveværelser, som I vil have, og køkken og swimmingpool som ekstra bonus. Så er der både plads til privatliv samt fællesskab ved spisetiderne.
Ring på 70 11 60 11 og bestil ophold i eget hus.
Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.