Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Rejsetips af samme forfatter

 • En lækker middag

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  Restaurant Mordisco i Barcelona er et besøg værd. Her får du lækker tilberedt mad i en indbydende atmosfære. Restauranten er flot indrettet og på 1.
  Se hele rejsetippet
 • K+K Hotel i Prag

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  Jeg synes det er værd at fremhæve dette dejlige og 4-stjernede hotel i Prag med en rigtig god beliggenhed i Prags centrum tæt på både Republikpladsen med medborgerhuset, krudttårnet (indgangen til den gamle bydel) og et stort shopping center.
  Se hele rejsetippet
 • Gratis fordelskort til Københavns Lufthavn

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  Rejser du fra Københavns Lufthavn, så husk at tilmelde dig CPH Advantage inden afrejse. Dette fordelskort fra Københavns Lufthavn inkluderer en række rabatordninger og mulighed for at optjene point.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Romantisk jul i New Hampshire - også om sommeren

Pernille Mikkelsen
Pernille Mikkelsen

Hos The Christmas Farm Inn & Spa i Jackson, New Hampshire er der stort set julestemning året rundt.

The Christmas Farm ligger kun 5 min. fra Story Land og Julemandens landsby, og er det perfekte udgangspunkt for en tur til The White Mountains of New Hampshire. Jackson er på topti over de mest romantiske landsbyer i USA, og der er da også rig mulighed for at lade romantikken blomstrer i en unik atmosfære af julestemning året rundt. Det er luksus i uformelle omgivelser med naturen lige udenfor døren, og værtsparrets Gary og Sandras hjertelighed er en gave i sig selv. Deres motto er: Here are no strangers - only friends we haven´t met".

Tip i tippet

The Christmas Farm Inn & Spas placering i nærheden af tax free shopping i North Conway og et bredt udvalg af både små butikker og store outlets skal nok tænde julelyset i øjnene på de shoppelystne.

Periode

sommer og tidlig efterår

http://www.christmasfarminn.com/

Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.