Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips indsendt af:
Ditte Rendtorff
Tisvildeleje
19. juni 2009

På besøg hos amerikanerne

Mit tip handler om hvordan du kan krydre din rejse med besøg hos forskellige amerikanere gennem venskabsorganisetionen "Servas".

Slips og økologi

Riiiiing....Vi står udenfor døren til vores servasvært Joe, som har et meget italienskklingende efternavnnavn. Vi er spændte for vi skal bo hos ham i 3 dage. Døren bliver åbnet og en herre med stort omfang byder os velkommen. Han viser os rundt i hans hyggelige lejlighed og viser os til rette i hans gæsteværelse. Her bor også hans slipsesamling, som består af flere hundrede af slagsen. Joe fortæller stolt at han har rundet de 300. Mens vi pakker ud går Joe i gang med aftensmaden, Langsomt breder der sig en liflig duft af steaks i huset. Vi har en dejlig aften med Joe, som fortæller meget om hans land og hans liv som forretningsmand. Vi får de største bøffer og til dessert ½ l. is til hver.

2 uger tidligere havde vi boet hos Lucy og John, som tog os med til koncert og viste os små sjove butikker i San Fransisco. De går meget op i økologi og er vegetarer og helt anderledes en Joe.

Vi nød meget den måde at rejse på, da vi på kom til at kende mange søde amerikandere og det var en god afveksling fra at bo på hotel.

Servas er en international venskabsorganisation og du kan læse mere om den på Servas hjemmeside.

Kommentarer til rejsetips om USA

En fantastisk 60er tur i Florida.

25/06 2009 Hjørdis Johansen
I maj var vi på biltur fra Miami over Olando, ned langs Den Mexicanske Golf, gennem the Everglades, til Key West og sluttede af i Miami.Det var en fantastisk tur og vi oplevede alt hvad vi havde drømt om. Vi prioriterede oplevelser vi kun kunne se der, så Disney blev fra valgt.Det er vigtigt at lave god reseach hjemmefra, og man kan med fordel bestille biletter til sine Must oplevelser online. Eller lad hotellet hjælpe dig, de hvd hvor man får mest valuta og gode rabatter for sine penge. Vi havde ikke nogen erfaring i Kør-selv i USA, men det kan vi kun anbefale. Benzinen er billig, der køres ikke råddent og der må max køres 70 miles/t. Blandt mange oplevelseri havde vi en fantastisk dag i Daytona.Vi fik en oplevelse på Nascarbanen, hvor vi så racerbiler, 3D-film og fik en tur op i komentatorboxen. Hvis man er til nål og tråd skal der reserveres plads til patchwork stoffer, der er mange penge at spare. Vi var meget tilfredse med vores hoteller, som var mellemklasse og lidt luxus . Når først man er derovre er det nemt og rimelig billigt at være turist.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.