Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Ranchferie i USA´s vilde vesten

Drømmer I om for alvor at opleve det vilde vesten, er ranchferie måske lige noget for jer. Her kan I over et par dage opleve det autentiske USA på en ranch med cowboys, hvor I får masser af frisk luft ude i det åbne landskab med mulighed for rideture og andre aktiviteter, som hører naturligt hjemme på en ranch.

1 - Zion Mountain Ranch, Utah 3½★

Zion Mountain Ranch, Utah 3½★

For hele familien

Nyd udsigten fra Zion Mountain Ranch
Autentisk westernranch i bjergene tæt på Zion National Park, hjemsted for de mægtige bisoner. Ranchen ligger desuden tæt på Grand Canyon, Bryce Canyon og Lake Powell. Her er alle muligheder for vaskeægte cowboyoplevelser på hesteryg for hele familien på guidede ture med picnic i det fri, fiskeri, vandreture i de imponerende canyons, og så er Utah et mekka på mountainbike.

Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse fra 138 USD

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og bestil din ranchferie

2 - Wildcatter Ranch, Texas 3½★

Cowboyder til hest nær Wildcatter Ranch

Førsteklasses ranch i bedste westernstil

Aftensstemning på Wildcatter Ranch
Blot få minutter fra Dallas/Fort Worth kan I opleve skønheden af det bjergrige, nordlige Texas på en førsteklasses ranch i bedste westernstil. Her går moderne komfort, rustik charme og cowboyoplevelser hånd i hånd. Store naturoplevelser venter med ridning, vandreture, kanosejlads og fodring af longhornkvæg - og så sluttes dagen naturligvis af på ægte cowboymaner i saloonen.

Pris pr. person pr. nat i dbl.vær. fra 69 USD

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og bestil din ranchferie

3 - Rockin’ R Ranch, Utah 3★

Store vidder ved Rockin’ R Ranch

Vaskeægte cowboyatmosfære

Rockin’ R Ranch, Bryce Canyon
I det smukke sydlige Utah ligger den moderne kvægranch Rockin’ R Ranch, hvor ung som gammel har mulighed for at udleve drømmen om livet som cowboy. Her findes den vaskeægte cowboyatmosfære, hvor antallet af heste og kvæg langt overgår antallet af mennesker, og hvor det gamle vest stadig præger hele området.

Kvægdrift og cowboylivet har ikke ændret sig meget siden 1800-tallet, så skru tiden tilbage, rid ud i de storslåede landskaber og slut dagen af ved lejrbålet under den stjernespækkede himmel.

Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse fra 271 USD 
- inklusive 3 daglige måltider og aktiviteter på ranchen.

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og bestil din ranchferie
 

4 - 320 Guest Ranch, Montana 3★

320 Guest Ranch i Montana

110 år gamle ranch med masser af western-atmosfære

Udflugt fra 320 Guest Ranch
På den 110 år gamle ranch fornemmer man stadig den tidlige western-atmosfære med cowboys, lassoer og vilde heste, og her i den utæmmede og vilde natur med vidtstrakte marker og imponerende bjerge er den eneste rigtige måde at opleve naturen på fra hesteryg, som der bliver rig lejlighed til i den varme og solrige sommer.

Og bliver hesten træt før jer, ligger Gallatin National Forest lige i nærheden med gode vandreruter og Gallatin River med fluefiskeri og den helt store fangst indenfor rækkevidde.


Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse fra 88 USD  

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og bestil din ranchferie

5 - The Ranch at Ucross, Wyoming 3½★

The Ranch at Ucross

Familievenlig ranch

The Ranch at Ucross, Wyoming
Ucross ligger utrolig naturskønt mellem Cody/Yellowstone National Park og Mount Rushmore og emmer af vestlig amerikansk historie. En familievenlig ranch med aktiviteter for børn og voksne med sjov, hygge og afslapning.

Her kan I få en smagsprøve på livet som cowboy på hesteryg, der sluttes af med ægte lejrbål og fællessang, prøve lykken som lystfisker ved Piney Creek med dens mange regnbueørreder eller blot slappe af ved den udendørs opvarmede pool. Et sommerferieparadis for store som for små.


Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse fra 341 USD 
- inklusive morgenmad, aftensmad og 1 daglig aktivitet på ranchen.

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og bestil din ranchferie

6 - Spring Creek Ranch, Wyoming 4★

Spring Creek Ranch i Wyoming

Ranch med imponerende udsigt over Tetonbjergene

Spring Creek Ranch om aftenen
Ranchen ligger i et stort vildtreservat, ca. 350 m over Jackson og med en imponerende udsigt over Tetonbjergene og den 4.199 m høje Grand Teton. Dette er det autentiske cowboyland med vilde blomsterenge, bjørne, ulve, elge og bighornfår, som kan opleves på nærmeste hold. For at ikke at tale om ridning, rodeo, fiskeri og rafting - de perfekte rammer om en ægte cowboyferie.

Pris pr. person pr. nat i dbl.vær. fra 118 USD

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og bestil din ranchferie
Cowboys på prærien

Start nu! Det er let at bestille din ranchferie i USA

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-john/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.