Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Road Trip i USA!!
Rejsetips indsendt af:
Kastrup
29. sept. 2011

Road Trip i USA!!

Her sidste år var jeg i USA, hvor jeg kørte i bus fra New York til San Francisco, vi kørte mest oppe nord på hvilket var fantastisk USA er et super flot land!!
Jeg oplevede så meget på den tur, jeg håber virkelig at folk en dag kunne prøve at komme på sådan en tur, for det er virkelig en tur der gør det alle pengene vær! Jeg har de bedste minder derfra!

Hvis man rejser til USA vil jeg ihvertfald anbefale at man stopper i de her storbyer: New York (for det er bare en by man skal se, der er så mange ting at se..selvom hvis man tænker aa New York er ikke lige det jeg er mest interesseret i, så kan jeg love for at du vil skifte mening hvis du tager dertil!),

Washington DC (hvis man er interesseret i historie, er det en fantastisk by, jeg synes der er meget interessant at se i Washington DC, som jeg er rigtig glad for at jeg ikke gik glip af), Chicago (med sine kæmpe skyskrabere og smukke arkitektur, er det ihvertfald også et besøg vær!)
Golden Gate Bridge
Golden Gate Bridge

Las Vegas (Det er bare den vildeste by! Der er så meget at se, som er utrolig flot, selvom det er en rigtig plastik by, men samtidig fandt jeg Las Vegas til at være utrolig romantisk) og til sidst San Francisco (en utrolig hyggelig og romantisk by, elsker San Francisco! Elsker Golden Gate Bridge, da jeg så broen for første gang var den gemt væk bag disen og så lige pludselig, forsvandt al disen og der var den flotteste bro jeg nogensinde har set, det var helt magisk..det ene øjeblik var den helt væk og lige pludselig var der ingen dis og så kunne man se den flotte rød/orange bro fantastisk!)

De national parker man bare skal se i USA, der er sikkert mange flere end hvad jeg har set men jeg kan ihvertfald anbefale at man stopper i Yellowstone National Park en utrolig flot park, der lugter godt nok rimelig meget af svovl men utrolig flot! Man bliver nødt til at se USA's første National Park! Og så er der Bryce Canyon National Park, den skal man også se! Den utrolig flotte orange farve alt jorden har der og alle de udskæringer som jorden har lavet det er utrolig flot!

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/road-trip-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.