Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-rundrejser i Rocky Mountains

Rejser til Rocky Mountains og Midtvesten

Forblæst og flad græsprærie kombineret med nogle af Nordamerikas højeste bjerge med evig sne på toppen. Store skove og enorme sletter så langt øjet rækker. Plus masser af kulturelle aftryk fra bl.a. indianerstammer og nybyggerbyer - og ofte dramatiske møder mellem disse to kulturer. Rocky Mountains regionen byder på masser af storslåede naturoplevelser. Vær forberedt på, at afstandene er rigtig, rigtig store, men til gengæld er belønningen til at få øje på.

Udvalgte oplevelser i Midtvesten - Vores udvalgte seværdigheder og oplevelser, som du ikke bør gå glip af undervejs. Læs mere her

Cowboys og indianere

Yellowstone, Badlands, Rocky Mountains

Det er de store vidder med højt til himlen og nogle helt fantastiske naturoplevelser med et forrygende dyreliv kombineret med bl.a. varme kilder, brusende vandfald og betagende bjergtoppe, der gør stater som Montana, Idaho, Wyoming, South og North Dakota og Colorado til et slaraffenland for naturelskere.

Det er disse stater - suppleret med New Mexico og Texas - der er det ægte vilde vesten. Det er herude, at man stadig kan finde bisonokser traskende rundt i vejkanten - og møde bjørne, ulve, elge, ørne og utallige andre dyr, der kalder de store skove, sletter og bjerge for deres hjem.

Og når mørket falder på, er der ofte så langt til de nærmeste byer, at lysforurening er et ukendt begreb. Til gengæld lyser stjernerne himlen op, og mælkevejen står som et klart lysende bånd hen over hovedet.

Det var også herude på den forblæste prærie, at indianere tørnede sammen med nybyggerne i 1800-tallet - nogle gange helt bogstaveligt ved lokaliteter som Little Big Horn og Wounded Knee, som også er en del af historien om det vilde vesten.
Skønne naturoplevelser i Rocky Mountains

Ingen storbyer og forlystelser

Når Rocky Mountains og Midtvesten er feriedestinationen, kan I godt glemme alt om millionbyer og temaparker. Til gengæld får I nogle helt fantastiske naturoplevelser så langt øjet rækker, fordelt over to tidszoner og adskillige delstater.

Belønningen er udsigten til springende gejsere i Yellowstone i Wyoming, cowboys på heste som driver kvæg i Montana, bisonokser i Custer State Park i South Dakota, bjerge af magisk skønhed i Idaho, snoede og billedskønne bjergveje gennem Rocky Mountains i Colorado - for blot at tage nogle få eksempler. Men sørg for at have god tid, for afstandene er længere end I tror - meget længere.

Byways and Highways i Rocky Mountains og Midtvesten

Byways and Highways i Rocky Mountains og Midtwesten
Drej af og kør ind på det mindre Byways and Highways i Midtvesten, hvis du vil væk fra det gængse turistruter. Du bliver belønnet med oplevelser i verdensklasse.

1: Buffalo Bill Scenic Byway, Wyoming
2: Trail Ridge Road, Rocky Mountains National Park, Colorado
3: Beartooth Highway, Montana/Wyoming
4: Iron Mountain Road, Custer State Park, South Dakota
5: Million Dollar Highway, Colorado
6: Going-to-the-Sun Road, Glacier National Park, Montana

Læs mere her


 

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Rocky Mountains

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.