Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Route 66

Læs mere om rejser til Route 66

Vores rute gennem USA
Rejsetips indsendt af:
Erik Buus
Knebel
10. feb. 2010

På motorcykel fra Las Vegas til Daytona Beach i Florida

Turen der foregik i oktober 2002 og startede med afgang fra Aalborg lufthavn via København og Chicago til Las Vegas, efter 18 timers flyvning.
Yamahaen vi kørte på
Yamahaen vi kørte på

Udlevering af motorcyklen

Vel ankommet til Las Vegas, indkvarteres på hotellet San Remo.
Efter godt et døgn i Las Vegas, udleveres motorcyklen. En Yamaha model Road Star Silverado, 1600 cc, med en vægt på 365 kg.
Route 66
Route 66

Route 66

Vi kørte sydover og krydsede Colorado floden ved Kingman og var nu i Arizona og kørte ind på den gamle legendariske Route 66.

Denne historiske, men stort set forsvundne vej blev til gennem en idé som var fostret af Præsident Thomas Jefferson, han havde en vision om et system af veje over hele Amerika og Route 66 startede i Chicago og gik til Los Angeles.
Vejen blev bygget i 20-erne og 30-erne og var den første vej, der blev bygget mellem de store søer samt områderne ved Mississippi-floden og Californien. Den fik i 1926 det officielle navn "U.S. Highway 66", det var kun omkring 800 af de 2.200 miles, der var asfalteret.
Route 66 haft mange navne: "The Main Street of America", "The Will Rogers Highway" og "The Mother Road". Og hvad man end kalder den, så er den sikkert den mest kendte vej i USA - om ikke i hele verden. Vejen er så kendt at der er lavet flere sange om den , f.eks. Robert William "Bobby" Troup's "You get your kicks" og Bob Dylan.

Videre gik det via Grand Canyon, gennem staterne New Mexico, Texas, Louisiana, Missisipi, Alabama og endte I Daytona Beach I Florida.
Bike Week
Bike Week

Bike Week

Det var så heldigt at der netop i de dage vi var der, var der Bike week (Biketoberfest) en 10-dages festival, som dækker hele amtet og man siger I dag velkommen til hundred tusind af motorcykel entusiaster fra hele verden.

Turen var slut og jeg kunne nu se tilbage på en tur på 5.300 km. Læs meget mere her.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om kør-selv ferie på Route 66

Hoteller i Route 66
Kør-selv på Route 66
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/extended-stay-america-minneapolis-bloomington.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.