Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Route 66

Læs mere om rejser til Route 66

Et møde i Arizona
Rejsetips indsendt af:
Lis Bentzen Mørk Hansen
Frederiksberg
20. maj 2009

Rute 66 - et orienteringsløb.

Rute 66 er sammen med de mennesker, der har slået sig ned langs vejen, et seværdigt orienteringsløb i sig selv. Hele strækningen fra Chicago til Los Angelos er en forunderlig køretur med orienteringsløberens sjæl iboende.
Kansas
Kansas

Hvor ligger posterne

Små broer, istandsatte huse, cafeer, butikker og lader samt små spøjse private samlinger af tingeltangel er nogle af de poster, der ligger på den ca. 3500 km lange strækning gennem Illinoir, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien.

På vejen møder man nuværende og tidligere amerikanerne, som har slået sig ned langs Rute 66. De har efterladt sig ejendommelige spor. Mange har været gennemrejsende, og for en stund standset op.
For at komme frem er der blevet bygget broer og benzintanke. De fleste er i dag forladt og i dårlig stand. Men flere steder har lokale Rute 66 foreninger istandsat sporerne for eftertiden.

Oplevelsen ved at gennemkøre USA via Rute 66 er at finde frem til sporene. Derved opstår sammenligningen med et orienteringsløb. At finde frem til, se og derefter køre videre. Der er langt mellem "posterne" og de mange spøjse ting. Men det er sjovt, når de pludselig er der på den smalle vej - Det er værd at køre efter, uden at det er noget særligt. Det har intet med kunst at gøre, ej heller imponerende ingeniørarbejde. Det væsentlige er at vejen har tjent millioner af menneskers håb.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om kør-selv ferie på Route 66

Hoteller i Route 66
Kør-selv på Route 66
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/les-terres.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.