Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Route 66

Læs mere om rejser til Route 66

On Route 66
Rejsetips indsendt af:
Thomas Skov Sørensen
Holbæk
3. juni 2009

Tidsrejsen på Route 66

En tur tilbage i tiden på den legendariske Route 66 som strækker sig fra vestkysten til østkysten. På ruten fra Los Angeles igennem ørkenen.
On Route.
On Route.

Det blev en lang dag!

Starten på den legendariske Route 66 startede brat da vi havde kørt fra på en af de utallige afkørsler på den "nye" motorvej, interstate 40 ud fra Los Angeles. Her mødte os med det samme en næsten uendelig stribe af gammel asfalt som helt sikkert har en historie at fortælle. Asfalten havde et karakteristisk slidt udseende som i sig selv kunne berette om et langt liv. Route 66 førte os hurtigt ud i et måneagtigt landskab med store klipper og overdøvende stilhed! Fantastisk!!! Vi kørte en del timer uden at passerer andre billister og vores trofaste GPS kunne berette at der var 185km til næste registreret tankstation. Uha... Med en massiv V6 i vores SUV og en forræderisk benzinmåler var det med både spænding og en smule respekt at vi susede derud af. SUV er helt sikker at anbefale til disse typer ture som bringer en rundt i forskellige områder med dens komfort og rummelighed. Ved solnegangstid standsede vi midt i ingenting for at fornemme stilheden, de blæsende buske midt i NO WHERE! Det skal opleves. Efter endnu et par timers kørsel kom vi til en lille by hvor vi tankede, og fandt et motel ejet af en Nordmand som skulle lede os videre på vores eventyr.
Rig excentrisk Amerikaner = London Bridge i ørkenen!

Rig excentrisk Amerikaner = London Bridge i ørkenen!

Vores møde med den flinke Norske immigrant gav pote! Han tippede os om byen Lake Havasu i staten Arizona. Der tog vi til, og der mødte os noget af et syn. En sø med liv og glade dage. En rig og noget excentrisk Amerikaner havde under hans rejser i verdenen været i London og her havde han forelsket sig i London Bridge som han købte af Londons borgermester og fik sendt til USA for at blive genbygget i Lake Havasu.
Vi brugte dagen på jetski på Lake Havasu, som var en virkelig god måde at se broen var en helt anden vinkel, men også bare super sjovt. Kan varmt anbefales. Flinke udlejningsmennesker som står ved broen. Alle typer at både og jetski kan lejes.
Dumme danskere....
Dumme danskere....

Spøgelser og æsler

Mange bygninger langs den fantastiske vej står tilbage som minder og levn om en tid med liv og trafik. Nu er det spøgelsesbygninger af tankstationer, dinere og huse engang brugt flittigt. Nogle steder er ligefrem holdt i spøgelsesstilen på trods af der stadig er indbyggere. Man fornemmer at der er lidt stolthed i at holde den gamle og noget rå stil. På vejen dukker disse klynger af huse frem og man fornemmer næsten at folk lever deres liv tilbagetrukker bag gardinerne. Man kan dog sagtens få en varm velkomst af en flok æsler som er MEGET afslappet og nysgerrige! Muligheder for at besøge spøgelsesbyer som f.eks. Ghost Town of Calico, som er en gammel sølvmine by som står tilbage som et museum.
God cruiser.
God cruiser.

Flagstaff, sidste stop på vores tur på Route 66

Flagstaff blev sidste stop på 66'eren. Her er der en hyggelig atmosfærer og masser af restauranter med supergode bøffer. Der ligger også et route 66 museum som er værd at besøge. Quality Inn Hotel er i denne fobindelse værd at anbefale som et godt hotel med bl.a. gratis internet og en masse sjove Route 66 minder på væggene inde i hotellet. Ok prisniveau.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om kør-selv ferie på Route 66

Hoteller i Route 66
Kør-selv på Route 66
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/laekkert-maaltid-i-det-varme-tyrkiet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.