Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rundrejse

Læs mere om rejser til Rundrejse

Rejsetips af samme forfatter

national parker i USA med børn
Rejsetips indsendt af:
Farum
1. okt. 2012

national parker i USA med børn

Vores lille familie på 4, børn 6 & 11, valgte for anden gang at tage til USA og besøge alle de nationalparker vi kunne nå på 4 uger.
Vi fandt hurtigt ud af at man ikke kan når at fordybe sig i alle parker, og nogle er mere spændende for børn end andre.
Vi startede i Yosemite som var fantastisk. Vi boede i en lille by Mariposa på Best Western med pool. Pool betyder meget når man har børn.
I modsætning til andre parker er Yosemite spændende for alle for man er helt inde i parken. Vi badede i floden, cyklede og vandrede. Det vil vi gøre igen en anden gang. Cyklerne var lidt dyre at leje, meeeen what the hell, man lever kun en gang.
Death Valley

Death Valley

Næste stop var Death Valle. Fra starten skulle det bare være en overnatning og så videre, men undervejs blev vi mere og mere glade for at se de fantastiske månelandskaber. Varmen var ubeskrivelig, men så fik vi det med.
Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon skal bare opleves, vi boede helt inde i parken tæt på det hele. Vi voksne nød at se de smukke farver. For ungerne var det bare et hul i jorden og en lang tur.
Monument Valley

Monument Valley

Vi kørte nordpå igennem Najave reservatet og stoppede op i Monument Valley. Det må være her John Wayne er født. Mere Cowboy land findes ikke andre steder i verden. Alle 4 nød at se det fantastiske landskab. Vi kørte helt ned ad en meget hullet vej, ungerne stod i soltaget, og det vil de sent glemme.
Husk at stoppe ved de mange indianer boder, vi købte smykker og keramik.
Moab - Arches

Moab - Arches

Næste stop var Moab, en hyggelig lille by med gode spisesteder og små butikker. Derfra kunne man hurtigt komme frem til det man ville se. Arches National Park var endnu en god oplevelse for de store, ungerne var mættet.
Salt Lake City

Salt Lake City

Vi trængte alle til shopping og se andet end natur.
Vi valgte at besøge den nærliggende storby Salt Lake City. En meget flot og ren by, vi besøgte Mormonernes hovedkvarterer og fandt nogle gode shoppingsteder. Vores base var i Park City.
Bryce Canyon & Zion

Bryce Canyon & Zion

Næste stop på turen var Bryce Canyon og Zion, det som vi allebedste husker fra turen var den ægte Rodeo, at se hvor meget de lokale gik op i det var sjovt at opleve.
Alt i alt er vi meget glade for at se alle de parker. Husk at de er meget store, der er meget at se.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rundrejse

USA
i Rundrejse
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/personlig-guide-i-new-york-ganske-gratis-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.