Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rundrejse

Læs mere om rejser til Rundrejse

Pas godt på dine rejseoplevelser med en fotobog!
Rejsetips indsendt af:
Jeanette Helligsøe Hansen
København
22. juni 2010

Pas godt på dine rejseoplevelser med en fotobog!

Mit rejsetip handler om, hvordan vi kan bevare rejseoplevelsen, huske den og glædes over de mange gode oplevelse - tag dig tid til at sortere i billederne, udarbejd en fotobog og invester i en fotobog - du bliver glad af at kigge i den og vise den frem!

Pas godt på dine rejseoplevelser med en fotobog!

Jeg er netop vendt hjem efter en rundrejse med mine 2 søstre i USA. Det var en fantastisk tur i Vest USA over 15 dage, besøgte 9 byer og tilbagelagde 4.300 km.

Vi tog naturligvis alle tre en masse fotos undervejs og da vi kom hjem havde vi godt 1.600 fotos ialt. Jeg begyndte at sortere, slette og finde "guldkornene" frem - og efter noget tid og intens fotogennemgang endte jeg ud med ca. 300 fotos - de aller bedste.

Jeg googlede "fotobøger" og fandt en masse leverandører, som tilbyder dette. Mit valg endte med SnapFish, og her fik jeg så indlæst mine billeder i et "album".

Herefter gik jeg i gang - med fin instruks på hjemmesiden og et program til at finde ud af (også for sådan en teknik amøbe som mig).

Det blev til en klassisk læderindbundet fotobog på 122 sider - en super fin kvalitet og flotte fotos, selv med vores helt almindelige Canon Ixos camera.

Jeg er blevet helt vildt glad for min fotobog - også mere glad og tilfreds end jeg lige havde forestillet mig.

En dejlig måde at mindes og genopleve vores rejse på - jeg bliver glad af at kigge i den og viser den stolt frem til mine venner - dette rejsetip vil jeg også gerne dele med dig.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rundrejse

USA
i Rundrejse
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/hua-hin/g-house-hua-hin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.