Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rundrejse

Læs mere om rejser til Rundrejse

USA i 6 uger – inkl. krydstogt med alle tiders skib: Oasis of the Seas
Rejsetips indsendt af:
Karen Hvid
Fårevejle
17. juni 2010

USA i 6 uger – inkl. krydstogt med alle tiders skib: Oasis of the Seas

Vi begyndte i New York, derfra til San Francisco og 3 ugers rundtur i lejet autocamper i det vestligste USA med Grand Canyon og de andre naturskønheder i nærheden som hovedmål. En fantastisk tur har vi haft.

Det er der imidlertid flere, som har beskrevet, så jeg vil straks gå til slutningen af vores rejse og fortælle om vores krydstogt til det vestlige Caribien med Oasis of the Seas, som er verdens største krydstogtsskib. Ja, det er den, som sejlede under Storebælt sidste efterår under stor bevågenhed.
Lidt om skibets udformning

Lidt om skibets udformning

Det skib er bare fantastisk på alle måder og kæmpestort, 17 etager. Vi var på dens rejse nr. 25, så alt er stadig funklende nyt. Der lagt så meget fantasi og så mange detaljer ind i udformningen af dette skib, der er kunst på væggene på alle etagerne på trappegangene. Elevatorerne (6 ud 12 stk.), som vender midtskibs er i glas, så man nyde skibets interiør, medens man kører op eller ned. På gulvet i elevatoren skifter en messingplade ugedag, så man kan følge med i, hvilken dag det nu er. Rigtig godt, for det mister man hurtigt grebet om. Der er springvand, som en bar som kører op og ned over. Vi gik tur på Promenaden, hvor der er masser af butikker og spisesteder, i Central Park, hvor der er masser af planter og spisesteder, og på Boardwalk er der karrusel og meget andet.
Underholdning, aktiviteter og forplejning

Underholdning, aktiviteter og forplejning

Underholdningen om bord er i international topklasse. Der er teatersal, et aqua teater og skøjtehal. Der er stort kasino, flere barer med bl.a. kareoki, stand-up optræden eller jazzmusik. Vi så shows af en eller anden slags næsten hver dag, bl.a. musicalen Hairspray og isshow med temaer fra HC Andersens eventyr. Desuden var vi til Bingo spil, quizleg og Love and Marriage.

Der er masser af restauranter og cafeer med frites og burgere, men også med dejlige salater og gode bøffer. Vi spiste middagsmaden i Dining Room med nyt menukort hver dag, fast bord og 2 faste tjenere. Maden er virkelig i top. Man kan selv trække yoghurt softice hele dagen i poolområdet, eller hvad med at hente en kage til eftermiddagskaffen / teen!

Udendørs er der både minigolf, løbebane, surfriding, flowriding, tennisbane, vandpolo, zipline hen over skibets midte samt klatrevægge. Der er 3 pools og 6 store spabade, der er masser af liggestole, så det er ikke noget, man skal slås om. Der er helsecenter og frisør.

Der er noget for enhver smag. Også for børn og unge! Der er kæmpe poolområde for børn og børneminigolf. Teenagere har deres helt eget område til at hænge ud i og deres eget spilleområde med maskiner. Der blev også arrangeret beachparty på dækket, kun for de unge.
Program og udflugter

Program og udflugter

Hver aften fik vi næste dags program lagt ind i kahytten (vores stateroom), der var så mange tilbud, at vi næsten fik åndenød af at læse det. Personalet er headhuntet fra andre krydstogtskibe, så alle har erfaring, alle er supervenlige og imødekommende. De giver sig også tid til en lille sludder, hvis man indbyder til det. De gør alt, for at du får en kæmpe oplevelse.

Det er ikke nemt med få ord at beskrive den oplevelse, som vi fik i maj måned. Foruden alle aktiviteterne nød vi vores dejlige, rummelige kahyt. Vi havde bestilt udvendig med balkon. Det nød vi meget. Vi lagde til ved Haiti's nordkyst og ved Mexico's østkyst. Ved disse landgange kan man bestille et utal af udflugter med snorkelture, badeture, shopping, se ruiner, ja mulighederne er mange. Især badestranden ved Haiti er pragtfuld.

Vi ønsker for alle, at de mindst én gang i livet kan få mulighed for sådan et ophold. På Oasis of the Seas oplevede vi luksus, underholdning, lækker mad, afslapning og aktivitet, kultur og badeferie. Det er op til dig selv, alle muligheder er der. Det var vores første krydstogt, men ikke det sidste.

Det var en ferie, som vi IKKE ønskede, at vi skulle hjem fra!!

Kommentarer til rejsetips om Rundrejse

Krydstogt en oplevelse jeg ikke ville være foruden

18/05 2011 Mona Andersen
Jeg kan også tilslutte mig Karen , Henrik og Susannes beskrivelser vi var på tur med Independence of the seas i marts 2010 aldrig har vi prøvet noget så skønt og en masse oplevesser som vi ikke troede var mulige og vi har aldrig prøvet dette før og vi håber at vi kan gøre det igen engang, vi kan kun anbefale at prøve sådan en tur det er en oplevelse for livet.

Alle tiders ferie.

17/05 2011 Anette Kruse Nielsen
I efteråert 2010 bestilte vi rejse til Caribien. Havde aldrig troet, at et Krystogt ville være så stor en begivenhed. Vi Besøgte Sct John. Sct Thomas. Barbados. Dominoqa og Sct Martens. Fantastiske øer. Dejlige badestrande. Men det bedste var nu skibet Equinox Luxus ud over alle grænser. Det skulle alle have lov til, at prøve bare en gang i sit liv.
Rigtig go fornøjelse og go rejse.

Bryllupsrejse med Oasis of the Seas

17/05 2011 Sarah Jessen
En del af vores bryllupsrejse foregik med Oasis, og jeg kan kun anbefale dette fantastiske skib.
Vi havde en uforglemmelig tur med bl.a. snorkling på Haiti, og at svømme med delfiner i Mexico, for ikke at nævne de mange underholdningsmuligheder der er ombord...vi nåede ikke at se det hele på den uge vi var med.
Dette skal bare opleves af alle!

Krydstogt i Middelhavet/Atlanterhavet

17/05 2011 Johnny F.Adler
Krydstogt det er bare helt vildt, og så er det næsten lige meget hvor det sejler hen. Vi var afsted i Marts 2011 Med MSC Fantasia fra Barcelona til Casablanca,Tenerife, Madeira, Malaga, Rom, Genua,og tilbage til Barcelona hvor vi så fløj hjem fra. 12 dage hvor man bare slapper af og hygger sig. Vi var 4 voksene afsted i kahyt m/ Balkon hvor vi fik morgenmaden bragt til os 3-4 gange ude på balkonen,det kan ikke beskrives det skal bare prøves igen,igen og så igen. Måske med et lidt mindre skib hvor man bliver endnu mere forkælet. ikke fordi det var for stort, 4000 personer + personale ca.1140
hej og på gensyn ombord

Krydstogt i særklasse

17/05 2011 Henrik Simonsen
Kan helt tilslutte mig Karen Hvid´s rejsebeskrivelse. Var på tur februar 2011 med Independence of the Seas (skibsnummeret mindre end Oasis) til Puerto Rico, Sct. Thomas, hollandske Sct. Marten og Haiti, også med udvendig kahyt og balkon. Fantastisk at ligge i kingsize sengen og kigge ud i det blå ocean.
Forkælelse i topklasse - skal man på sit livs tur, så har man her en rigtig god mulighed.

Krydstogt i Caribien

17/05 2011 Susanne Madsen
Det beskriver rigtig godt, hvordan det er at være på krydstogt i Caribien. Har selv været afsted for 4 år siden. Man kan slet ikke forestille sig hvordan det er, det skal bare opleves! Glem alle fordommene og tag afsted.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rundrejse

USA
i Rundrejse
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.