Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om San Diego

Læs mere om rejser til San Diego

Bonusoplevelser i Sea World San Diego og Grand Canyon
Rejsetips indsendt af:
Janne Jaszczur
Frederiksberg
26. sept. 2008

Bonusoplevelser i Sea World San Diego og Grand Canyon

Sea World i San Diego er en stor oplevelse i sig selv. En ekstra oplevelse af de store, kan være at komme helt tæt på en Beluga Whale/Hvidhval. Og hvad med at prøve en helikoptertur ned i Grand Canyon.
Møde med en hvidhval
Møde med en hvidhval

Sea World i San Diego

Giv dig selv en oplevelse af de store, mens du alligevel er i Sea World i San Diego.

Sea World er i sig selv et besøg værd med flotte shows med forskellige dyr, specielt at se den store spækhugger SHAMU. I Wild Arctic afdelingen kan man komme på en "flyve"tur over isen, ganske som om man sidder i en helikopter. Foruden flyveturen kan man se hvidhvaler, isbjørn, hvalros og sæler gennem store tykke glasruder. Både over og under vandoverfladen.

En ekstra dimension på oplevelserne koster lidt ekstra udover entreen til parken og det er at hoppe i en våddragt og gå i hvidhvalens (kolde) vand. Man får lov til at røre, ae, made den med sild og lege træner. En instruktør fortæller facts om hvidhvalen undervejs. Hvidhvalen er lidt større end de fleste delfiner og den er en meget imødekommende, tillidsvækkende og venlig. Man bliver faktisk lidt forelsket, når man klapper den på dens store fløjlsbløde hoved. Min mand og jeg følte os næsten helt høje af den kæmpe oplevelse, vi synes det var.

Du kan også besøge delfinerne på samme måde. Da man står på en platform med godt en meter vand, skal man ikke nødvendigvis kunne svømme, så det behøver ikke være nogen hindring.

Grand Canyon National West
Grand Canyon National West

Helikoptertur ned i Grand Canyon

Brug en dag af dit besøg i Las Vegas på en tur ned i selve kløften ved Grand Canyon. Man bliver hentet og kørt ud til en lille lufthavn mellem Las Vegas og Hoover Dam. Derefter bliver man fløjet ud til Grand Canyon National West. Undervejs kan man se den flotte, men også barske natur, foruden Hoover Dam fra luften. Vel fremme ved en endnu mindre lufthavn, sættes man i en helikopter, som flyver én ned i selve kløften. Fantastisk oplevelse at flyve ud over kanten på kløften og langsomt ned i dybet. Nede ved Coloradofloden venter en båd og man sejles en tur op og ned af floden, mens bådføreren fortæller lidt om indianernes forhold gennem tiden. Nede fra floden ser kløften ikke særlig dyb ud, men der er altså 1700 meter op til kanten! Helt ubegribeligt.

Vel oppe med helikoteren igen, er der lejlighed til at tage en bus ud til to flotte udsigtspunkter, Guano Point og Eagle Point.

Dagen slutter med flyveturen tilbage til udgangspunktet, imens man kan nyde synet af området, hvor Grand Canyon slutter og Coloradofloden forsætter sit løb. Til slut køres man tilbage til sit logi. Husk at tage tøj på i lag, for vejret skifter hele tiden. Selvom det er vamt i Las Vegas, kan det være meget koldt på turen. Godt fodtøj er også en fordel.

I øvrigt er Grand Canyon National West også stedet, hvor den meget omtalte glasbro er. Så måske er det den man vælger at gå på i stedet for helikopterturen ned i kløften.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til San Diego

Hoteller i San Diego
Rejser til San Diego
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.