Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til San Diego

San Diego ligger lige nord for grænsen til Mexico, og i byen mærker man tydeligt de historiske og kulturelle bånd til Mexico – ikke mindst i kraft af de mange indbyggere med mexicansk blod i årerne. Fra børn og dyreinteresseredes synspunkt er det især San Diegos verdensberømte zoo, der vækker interesse. Med over 4.000 dyr er dyreparken i absolut verdensklasse med alt fra flodheste til leoparder og isbjørne.

Største seværdigheder

Old Town i San Diego

Downtown og Old Town

San Diegos downtown er en blanding af nyt og gammelt. I området omkring Horton Plaza ligger byens nye centrum, hvor bl.a. det store shoppingcenter Westfield Shoppingtown ligger – et alternativt shopping mall, der er udsmykket i alle regnbuens farver. Længere mod syd ligger Gaslamp Quarter. Navnet refererer til kvarterets gamle gasgadelygter.

Det var tidligere et lidt slidt kvarter i San Diego, men en storstilet renovering har skabt et hyggeligt og trygt miljø. Nord for downtown ligger Old Town med historiske bygninger fra 1800-tallet, og her er der ofte mexicansk stemning med dans og underholdning.
 

San Diego Zoo

Balboa Park er San Diegos centrale park, og her finder I en række af de bedste museer i byen og ikke mindst byens verdensberømte dyrepark, San Diego Zoo. Parken er berømt for at være børnevenlig, og ungerne vil elske en tur i parkens særlige børneafdeling med mulighed for at komme tæt på eksotiske dyreunger.

Havn

Krydstogtskibene lægger til kaj ved B Street Cruise Ship Terminal i San Diegos havn på kanten til byens centrum, ca. 20 minutters gang til den travle bydel Gaslamp Quarter og 15 minutter til trendy Little Italy eller butikkerne i Seaport Village.

Klima

San Diego har stort set altid fantastisk vejr, og I kan besøge byen på alle årstider. Temperaturen når op på ca. 26 grader på en sommerdag og om vinteren ligger den på ca. 18 grader. Her er typisk mere end 300 solskinsdage om året, hvilket gør det til et fantastisk sted at tage en tur på standen, så husk evt. badetøjet.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.