Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om San Diego

Læs mere om rejser til San Diego

Rejsetips af samme forfatter

San Diego - Californien
Rejsetips indsendt af:
Berit og Knud
Herlev
31. maj 2007

San Diego - Californien

Jeg må tilstå at have fået et crush på byen Encinitas i San Diego. Jeg var der sidste sommer med min kæreste og blev bare super begejstret.

Stor begejsning

Vi nød tit vores måltider på cafe Roxy, indehaver af byens bedste sandwich og supper. Sundt og lækkert spisested. Derudover var vi også helt vilde med det sofistikerede pizzaria-Leucadia Pizza hvor man kunne sidde ude på balkonen og spise.
Derudover er byen bare sin egen! Med de sødeste og mest hjælpsomme indbyggere.

Hvis du er til kunst, hjemmelavet smykker og skøre bøger så besøg butikken Cost Highway Traders 101. Det er lokale kunstnere der får lov at sælge deres værker via denne butiks ejer.

For de morgenfriske skal man klart ud at se alle de superseje surfere som hver morgen ridder på bølgerne blå. Med donuts og kaffe er du godt klædt på til sådan en tur.

Er du til lækre musikoplevelser SKAL du bare på spillestedet Belly Up. Vi var så heldige at få fat i et lokalt magasin og så at Katie Melua spillede for bare 15 dollars(jeg vil aldrig glemme den koncert.. Aldrig) Generelt er europæiske musikere ret billige at høre derover i forhold til her i DK. Så tjek det ud inden du rejser.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til San Diego

Hoteller i San Diego
Rejser til San Diego
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.