Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om San Diego

Læs mere om rejser til San Diego

Rejsetips af samme forfatter

San Diego - en maritim oplevelse

San Diego - denne maritime perle af en by ligger kun små 200 kilometer syd for Los Angeles og klos op af den mexicanske grænse, hvor kontrasterne virkeligt bliver at se.
Det meget rige San Diego mod det meget fattige Mexico – lad i øvrigt være med at bruge tid på Tijuana, det er en turistfælde, og i kommer bare i dårligt humør med alt den fattigdom.

Hvis i har børn med så husk San Diegos verdensberømte ZOO – dette og så ZOO i Singapore betegnes som de 2 bedste i verdenen, og de er hvert år med i kampen om denne prestigefyldte titel. Husk også Sea World, som også er et sikkert hit for børnefamilier – jeg har set begge dele flere gange og jeg er nu stadigvæk mest til ZOO. (et godt tip – kom sidst på eftermiddagen og vær der til det slutter – så optimerer i tiden, og der er færre mennesker og ikke så varmt)
Balboa Park

Balboa Park

Kombiner ZOO med et besøg i Balboa Park, som simpelthen også er et must see med flotte bygninger i spansk kolonistil, botanisk have og museer. Bare gå rundt og nyd det – få en kop kaffe, spis en is eller nyd en middag i dette meget rolige og botaniske åndehul. (afsæt 3 timer)
Coronado hotellet

Coronado hotellet

Husk endeligt også at besøge halvøen Coronado – i kan køre derover og se de fantastiske hvide strande. Husk også at besøge træhotellet Coronado – et imponerende hotel og meget kendt. Gå ind og se alle de historiske billeder med filmstjernerne, som har boet her i gennem årene. Vi spiste frokost, og det var ikke dyrt, men derimod en udsøgt fornøjelse. (afsæt 3 timer til strand, hotelbesøg og spisning)
Jeg erpå USS Midway

Jeg erpå USS Midway

Da jeg sidste gang besøgte San Diego prøvede jeg en havnerundfart – her er flere ruter at vælge i mellem. Bare tag en tur på en time – og se flådebasen med de amerikanske Navy Seals, se startstedet for Americas Cup, de store atomubåde og det rige dyreliv med masser af sæler og pelikaner.

Kombiner havnerundfarten med et efterfølgende besøg på USS Midway – ligger lige ved siden af hinanden og her kan købes kombibilletter. USS Midway er en fantastisk oplevelse, et hangarskib, som nu er taget ud af drift og sidst var aktivt under Irak-krigen. Det er så stort, og i får et suverænt indblik i dets historie samt det at være aktiv soldat ombord på et hangarskib – husk endeligt den imponerende flyudstillingen oppe på øverste dæk.

Hu ha det er godt – en rigtig drengerøvs oplevelse. (afsæt 5 timer til havnerundfart og besøg på USS Midway)

Besøg også La Jolla, Old town og spis om aftenen inde i det hyggelige Gaslamp Quaarter

I må endeligt kontakte mig, hvis i ønsker flere informationer om San Diego – det er simpelthen en fantastisk by og jeg kunne fortælle i timevis om mine oplevelser. Så har i mere end 14 dage til rådighed når i vil besøge Califonien - forlæng jeres ferie med 2 til 3 nætter og få en ekstra ferieoplvelse med i prisen.

Kommentarer til rejsetippet om San Diego

San Diego hotel?

31/05 2013 Lene
Hej, Vi skal på en 14 dages tur til San Diego til efteråret. Har du nogen bud på et børnevenligt hotel? Vi har 2 børn på 5 og 8 som er nogle rigtig vandhunde, så pool er et krav. Jeg har været på nettet men det er jo en jungle at finde rundt i...

Med venlig hilsen
Lene

Børnevenligt hotel san diego

15/03 2013 Flemming Asmussen
Hej vi er ved at planlægge ferie til USA i juli 2013. Vi vil slutte af med 5 dage på badeferie i SD ca. 22-26 Jjuli. Vi har tre børn 9, 6 og 4, (samt to voksne)
Har du et godt råd til et hotel/motel?
Krav er gode pool evt. adgang til strand. Evt køkken på værelse. Pris 3500-6500 for fire overnatninger
vh
Anne og Flemming

San Diego hotel?

08/01 2012 Carina Pedersen
Hej. Vi er igang med at planlægge sommerferie til Californien og overvejer at slutte af med 5 dages badeferie i San Diego. Har søgt på nettet, men synes det er svært at finde ud af, hvor det er bedst at bo. Vi har 2 børn på 9 og 12 som efter lange køreturer nok trænger mest til swimmingpool og strand. Samtidigt vil vi gerne være tæt på byen. Har du nogle forslag? Mange hilsner Carina
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Morten Kirkegaards profilside

Læs mere om rejser til San Diego

Hoteller i San Diego
Rejser til San Diego
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/n.-enselmann-koebenhavn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.