Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om San Diego

Læs mere om rejser til San Diego

Rejsetips af samme forfatter

 • Paris - Manger comme un grand chef étoilé pours 15 euros!

  (Bedømt af 6 personer)
  02.08.12: Line Danvad
  ... Besøg restauranten Boco, hvor tidens mest lysende kokke talenter har kreeret opskrifterne, og du spiser tre retter mad for ca. 15 euro.

  Forretter, hovedretter og desserter er anrettet i små "patentglas", og du vælger lige præcis den kombination, du har lyst til, fra montrerne, hvor glassene venter på dig.
  Se hele rejsetippet
 • Smag på Barcelona

  (Bedømt af 4 personer)
  11.05.11: Line Danvad
  I Barcelona kan du spise dig mæt med øjnene, men mætter det ikke maven, så vil jeg anbefale dig at besøge tapasrestaurant Divinus omkring sen frokosttid - så vælger du frisklavede tapas direkte fra baren.
  Se hele rejsetippet
 • "Fika" med god kaffe i Göteborg

  (Bedømt af 3 personer)
  11.05.11: Line Danvad
  Inde i det bagerste hjørne på det, der ligner en kedelig p-plads finder du en kaffe, der smager som at komme i kaffe-himlen.

  Kaffen er hjemmeristet af uddannede kaffe-folk, der også holder kend-din-kaffe kurser.
  Se hele rejsetippet
San Diego - storby møder lystbådehavn
Rejsetips indsendt af:
Hellerup
18. aug. 2011

San Diego - storby møder lystbådehavn

San Diego er et spøjst sted - helt sydpå i Californien kun ca. 5 miles fra den mexicanske grænse, hvis du skulle have glemt det.
Spøjst fordi på én gang er det en storby på godt og ondt og samtidig består byen af fragmenterede oplevelser, og det gør hver enkelt oplevelse lidt mere hyggelig, end man kunne forvente af en amerikansk storby.

På os har byen gjort et uudsletteligt indtryk og når jeg tænker tilbage på vores rundrejse i det sydvestlige USA, så ligger både Las Vegas og Los Angeles længere nede på skalaen over byer til genbesøg. Her er nogle eksempler på, hvorfor byen er så skøn...
Afslappet liv i zoo
Afslappet liv i zoo

San Diego Zoo

1. En fantastisk zoologisk have, og det er netop en have indeholdende også sjove træer og andre planter. Du kan både tage dobbeltdækkerbussen rundt i haven og der er også en skytrain, hvor du kommer højt til vejrs og bogstaveligt talt får overblik over haven.

Da vi besøgte den zoologiske have var der forskellige rabatter afhængigt af, hvordan vi ville bruge haven, så vær obs på at sætte dig ind i dette.

Det berømte Hotel del Coronado
Det berømte Hotel del Coronado

Skøn strand til øjnene og fantastisk brunch til maven

2. Verdens bedste brunch får du på Hotel del Coronado, der ligger på halvøen Coronado, som du kan nå enten via den flotte højbro med skøn udsigt (anbefales) eller via dæmning. Coronado hotellet har været med i film, og med dets karakteristiske udseende, genkender du det måske på billedet her ved siden af. Brunchen, som du kan gå ind fra gaden og købe, indeholder alt du kan drømme om til morgenmad og kostede, da vi var der ca. $25 (125 kr. i runde tal). Men så er det også med udsigt over bred strand og flot hav.
Fremtiden begynder i San Diego...
Fremtiden begynder i San Diego...

Bonus oplevelsen

3. Vores bonus oplevelse på Hotel Coronado var, at vi blev vidne til en vielse på stranden.


Jeg havde nær ikke fået nævnt SeaWorld, hvor vi også tog forbi - men skal du prioritere tiden i San Diego, så er det oplevelserne herover og gaslamp district i centrum, som i hvert fald sendte os rigest videre.

Køreturen fra Los Angeles er på godt 2 timer, så du kan godt gøre det som en 1 dags tur derfra, men her er min klare anbefaling at tage en eller to overnatninger, så du kan få meget mere med.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til San Diego

Hoteller i San Diego
Rejser til San Diego
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.