Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om San Diego

Læs mere om rejser til San Diego

Usas vestkyst og Canada i motorhome
Rejsetips indsendt af:
Tina Rydell
Bagsværd
3. marts 2012

Usas vestkyst og Canada i motorhome

Fdm arrangerede en tur på 6 uger til os 5, som altid havde drømt om den store tur overthere! Vi fløj til San Diego, hvor vi havde udvalgt bl.a. Sea World.
Udover alle de andre attraktioner sydpå, vi skulle se, drog vi derefter nordpå langs vestkysten, hvor vi så sæler, pelikaner og søelefanter, videre til Los Angeles, hvor ungerne skulle opleve Disney Land og Universal Studios.

Derefter afhentede vi det første motorhome, som foregik fuldstændigt ukompliceret. Forude ventede en fantastisk smuk tur på Highway One med fantastisk natur og Stillehavet. Vi overnattede på campingpladser og naturpladser og følte under hele rejsen friheden ved denne rejsemåde. Andre højde punkter var Yosemite og kæmpe Redpines.

Vi afleverede det første motorhome i San Fransisco og fløj senere derfra og til Seattle, hvor vi hentede det næste motorhome.

Så var det Canada med fantastiske oplevelser med indianer Powpow ved fuldmåne, Rocky Mountains, hvor vi så fire bjørne, gik og overnattede ved Colombia Glaciers - så fik vi også anvendt varme anlægget i 3000 meters højde! Alt i alt en uforglemmelig tur med rigtig dejlig service fra Fdms side;-)

Venlig hilsen Tina med familie

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til San Diego

Hoteller i San Diego
Rejser til San Diego
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/alperne/paa-camping-rundt-i-frankrig-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.