Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om San Francisco

 • På skinner tværs over USA

  (Bedømt af 11 personer)
  07.10.13: Liv Reese
  Hvis du gerne vil opleve USA's massive landskabers udstrakthed så slå lyttebøfferne ud nu: California Zephyr er svaret!

  California Zephyr er en toglinje som snor sig knap 4000 km, det vil sige over halvvejs tværs over USA dramatiske landskab.
  Se hele rejsetippet
 • USAroadtrip

  (Bedømt af 9 personer)
  11.09.13: Shannet Nielsen
  I 2011 var vi på vores livs rejse ti, USA. Vi havde sparet sammen gennem nogle år. Vi tog afsted med vores 4 teenagere og var afsted i 7 uger.
  Se hele rejsetippet
 • Roadtrip med baby - sådan gør du

  (Bedømt af 17 personer)
  10.09.13: Anders
  Motorhome og baby – en fantastisk kombination

  Min kæreste og jeg har altid været glade for at rejse. Herunder har vi været på flere fantastiske roadtrips i USA.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til San Francisco

Californien, Arizona, Utah og Nevada
Rejsetips indsendt af:
Åge Dall
Hornslet
5. feb. 2007

Californien, Arizona, Utah og Nevada

3 uger er en lang ferie, - troede vi, men vi forstår ikke helt størrelsesforholdene i USA. Første uge i en personbil og 2 uger i et mobilhome.
3 uger gennem Californien, Arizona, Utah og Nevada

3 uger gennem Californien, Arizona, Utah og Nevada

Leje af bil, i USA er betydelig lettere end i Danmark. Drop Mazda'en, og lej en full size, den koster kun 20 % mere, hvem vil køre i en lille bil, når selv en hjemløs har en Chevy. Derudover giver det en rigtig god fornemmelse. Vi overnattede på moteller, som er betydelig bedre end man forestiller sig, vælg en stor kæde, hvor man kan bestille fra dag til dag.

Husk byerne er 10 gange så store som i herhjemme, og det kan være en udfordring at køre igennem byer, som San Fransisco efter 18 timer i luften.

San Fransisco er en pragtfuld intens by, du bruger nemt 3-5 dage på seværdigheder. Fischermans Warf, og Alkatraz, er helt ok, men sæt dig på en fortovskaffé ved havnen og nyd din morgenmad, følg med strømmen, og tag en Cabelcar downtown f. eks. til ChinaTown, så kan du mærke at du er i en Metropol.

Vi kørte af CA-1 til Los Angeles, den sætter dybe spor i sjælen, 17 mile drive, om morgenen, og så Big Sur, hvor du får lyst til at stå af bilen for hver ½ mile, for at tage flere billeder. Turen er er aldeles uforglemmelig, og alle med benzin i blodet bør tage den tur mindst en gang i livet, sæt 2-3 dage af til hele turen.

Los Angeles er fin nok, men er upersonlig, overfladisk men har naturligvis flotte atraktioner, og hvis du har børn med må du ubetinget bruge mindst 2 dage i Disneylands 3 verdener.

Vi skiftede til en C25 autocamper, og kørte mod Las Vegas.

Ved Barstow, ligger en lille ørkencampingplads Koa Calico, den giver et godt skifte til Nevada og Arizona. Her er det nemt at fokusere på krybdyr, så børn kan forstå at der både er taranteller, skorpioner og klapperslanger.

Næste overnatning i Las Vegas, Circus Circus, som igen er et kulturchock. Du kan spille, i kasinoer, bruge alt hvad du har, og jo længere du kommer mod udgangen, kan du bruge din sidste 5 cent, inden du forstår at du ikke bliver millionær - denne gang. Nyd den fantastiske stemning, og gå tur på The Strip, både om dagen og om aftenen.

Hover dam. ligger lige uden for Las Vegas, og er en stor oplevelse for både voksne og børn, samme dag kan du sagtens nå til GrandCanyon, og her bruges et par dage. Træn hjemmefra, og gå ned til observation point, det er fantastisk, men du skal starte ved 5 tiden om morgenen. 2½ timer tager turen ned, og 6 timer op, men så er du også mæt af oplevelser.

Efter en overnatning, eksempelvis i Flagstaff, er et sving forbi HorseShoe Bend et must. Den ligger lige syd for Page, og er svær at finde på et kort, men giver en fantastisk naturoplevelse. Sæt et par timer af, til at sidde på kanten og se omkring 400 meter ned på Koloradofloden. For os var det en lige så stor oplevelse som Grand Canyon, idet der slet ikke var turister, boder, og hoteller. Selv vores søn på 9 år blev helt stille, eftertænksom og

Videre til Bryce og Zion som ligger lige på ruten, som taler for sig selv, men kan være lidt et antiklimaks efter de andre oplevelser. Kør derefter til Ely, hvor du tidligt om morgenen kan se en Elg.
Her er der en rigtig god stemning, på Koa campingpladsen, og vil du i snak med nogen skal du bare snakke lidt om Deres biler, eller lukke motorhjelmen op og se efter olie. Så går den aften. Folk kommer langvejs fra, bare for at få en snak og en god bøf i Ely.

Fra Ely mod Reno, af "The loneliest highway in the world". 530 km tværs over Nevada, udover 2 små landsbyer er det eneste du møder Cowboys og naturen. (Efter den tur ved du hvor lille Danmark er).

Lake Tahoe, er helt klart et besøg værd og der er mange ting at se i området.

Kør af guldgraverruten (rute 49 ) til Yosemite, hvor der er et par rigtig gode dage, både med en travetur op til upper falls, og til Wapona som er næsten ligeså godt som Redwood forrest.

Så skulle vi tilbage mod San Fransisco, hvor vi lige havde afsat en enkest dag til at falde til ro inden hjemturen.

Det blev en helt fantastisk tur, men det var som at se hele Europa på 3 uger. Så om 6 måneder er vi på vej igen.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til San Francisco

Hoteller i San Francisco
Rejser til San Francisco
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.