Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om San Francisco

 • På skinner tværs over USA

  (Bedømt af 11 personer)
  07.10.13: Liv Reese
  Hvis du gerne vil opleve USA's massive landskabers udstrakthed så slå lyttebøfferne ud nu: California Zephyr er svaret!

  California Zephyr er en toglinje som snor sig knap 4000 km, det vil sige over halvvejs tværs over USA dramatiske landskab.
  Se hele rejsetippet
 • USAroadtrip

  (Bedømt af 9 personer)
  11.09.13: Shannet Nielsen
  I 2011 var vi på vores livs rejse ti, USA. Vi havde sparet sammen gennem nogle år. Vi tog afsted med vores 4 teenagere og var afsted i 7 uger.
  Se hele rejsetippet
 • Roadtrip med baby - sådan gør du

  (Bedømt af 17 personer)
  10.09.13: Anders
  Motorhome og baby – en fantastisk kombination

  Min kæreste og jeg har altid været glade for at rejse. Herunder har vi været på flere fantastiske roadtrips i USA.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til San Francisco

Fantastiske San Francisco
Rejsetips indsendt af:
Camilla Petersson
Esbjerg
13. juli 2012

Fantastiske San Francisco

Jeg var i San Francisco i Oktober 2011, som del af en længere tur langs Californiens vestkyst med 12 andre mennesker, fra hele verdenen. Jeg havde ikke de store forventninger til stedet, og jeg blev derfor meget positivt overrasket over denne fantastiske storby.
Der er alt hvad man kan drømme om! Vi havde kun 2 dage der, og man kan sagtens bruge længere tid. I de næste afsnit vil jeg fortælle lidt om hvad jeg nåede at opleve på de to dage.

The Good Hotel

Vi boede på et hotel, der hedder The Good Hotel, hvor man havde adgang til pool og fitness rum på hotellet overfor. Vi frygtede det værste, da hotellet var forholdsvis billigt, men det vidste sig at være en perle til den pris! Hotellet lå godt, værelserne var i god stand, og servicen var i top. Desuden lå der en lille restaurant på hotellet, med god mad til rimelige penge. Klart et hotel jeg vil anbefale, især hvis ens budget ikke er så stort.
Solnedgang over Golden Gate Bridge

Solnedgang over Golden Gate Bridge

På vores første dag, tog vi den obligatoriske gåtur over Golden Gate Bridge, og vi blev ikke skuffet. Det var så storslået, at man blot kunne stå og beundre det. Det er simpelthen et must, når man er i San Francisco! Efter den ''lille'' gåtur, tog vi ned til Pier 39, hvor vi kom på en sejltur under broen og rundt om Alcatraz. Denne herlighed gav vi ca. 30 dollars for, og det var med snacks og drikkevarer på turen. Her fik vi lov at sejle under broen, mens solen gik ned. Det var fantastisk smukt, og en oplevelse jeg sent vil glemme. Uden tvivl en tur jeg vil anbefale!

Middag på House of Nankins

Efter vores sejltur var vi godt sulte, og var blevet anbefalet et spisested, der hed House of Nankins i China Town. Vi havde ringet i forvejen og booket, og det fortrød vi ikke! Køen til spisestedet var flere meter lang, da vi kom, men vi kom direkte ind og fik et bord, fordi vi havde bestilt. Et godt lille tip, hvis man vil spise der. Et andet lille tip er selv at medbringe drikkevarer. Det er et sjovt koncept, men man sparer en del penge ved det. Vi blev anbefalet at bestille lidt forskellige retter, og så dele dem, hvilket vi gjorde. På trods af ekstrem travlhed, kom maden efter et kvarter, og var fantastisk! Desuden var det overraskende i billigt, i forhold til hvor populært stedet var. Et spisested der er et besøg værd!

Shopping i San Fransisco

Man siger, at New York er USA's shopping hovedstad - men efter at have været begge steder, vil jeg mene at San Fransisco godt kan måle sig med det. En tur i Westfield Shopping Center, og på Union Square (der begge ligger tæt på The Good Hotel), og man er nemt et par 1000 kr fattigere.

Farverige San Francisco

Udover ovenstående ture, skal man ikke snyde sig selv for en gåtur langs San Francisco's gader. Det er en oplevelse i sig selv at se alle de farverige mennesker, der fylder gaderne. Byen virker fuld af liv, uanset hvor du befinder dig. En tur med sporvognen gennem byen, en gåtur ned langs Crockett Street og San Francisco's stejle gader. Alt dette skal opleves, når man besøger denne herlige by - og alt dette, nåede vi at opleve på 2 (lidt travle) dage.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til San Francisco

Hoteller i San Francisco
Rejser til San Francisco
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.