Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om San Francisco

 • På skinner tværs over USA

  (Bedømt af 11 personer)
  07.10.13: Liv Reese
  Hvis du gerne vil opleve USA's massive landskabers udstrakthed så slå lyttebøfferne ud nu: California Zephyr er svaret!

  California Zephyr er en toglinje som snor sig knap 4000 km, det vil sige over halvvejs tværs over USA dramatiske landskab.
  Se hele rejsetippet
 • USAroadtrip

  (Bedømt af 9 personer)
  11.09.13: Shannet Nielsen
  I 2011 var vi på vores livs rejse ti, USA. Vi havde sparet sammen gennem nogle år. Vi tog afsted med vores 4 teenagere og var afsted i 7 uger.
  Se hele rejsetippet
 • Roadtrip med baby - sådan gør du

  (Bedømt af 17 personer)
  10.09.13: Anders
  Motorhome og baby – en fantastisk kombination

  Min kæreste og jeg har altid været glade for at rejse. Herunder har vi været på flere fantastiske roadtrips i USA.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til San Francisco

Go Cars - Sjov sightseeing på farten.
Rejsetips indsendt af:
Virum
11. dec. 2012

Go Cars - Sjov sightseeing på farten.

Vi kender det alle sammen fra vores ferier.. Storbyen med oceaner af attraktioner, og alt for lidt tid til at udforske dem alle? Sightseeing busser og traveture er måske heller ikke lige sagen?

Go Cars er svaret på den ultimative sightseeing, hvor man i eget tempo kan udforske byen og dens mange flotte attraktioner og udsigtspunkter.
Go Cars har udlejnings kontorer i San Francisco, San Diego, Madrid, Barcelona og Lissabon.

Min første oplevelse med Go Cars var tilbage i 2008, da jeg sammen med min kæreste var på roadtrip i USA. Dette tip udspringer dog fra min seneste tur til San Francisco i November 2012.
Golden Gate fra vores Go Car.
Golden Gate fra vores Go Car.

Fri som fuglen og utallige ruter.

En Go Car er en lille 3-hjulet knallert som kan køre op i mod 50km/t. Den er godkendt til at køre på offentlig vej, og kan i langt de fleste tilfælde sagtens klare 2 grandvoksne personer over de stejle bakker i San Francisco.

I San Francisco findes der 2 udlejningskontorer. 1 på Beach Street tæt på Fishermans Wharf, og 1 på Union Square (Mason Street).

En Go Car koster ca. 300kr i timen at leje. Dertil kommer lidt forsikring (valgfri - men anbefalet). Hvis man tager den for en hel dag, bliver det max 200$ (ca 1200kr) og du har den fra morgen til aften.

Den fungerer således at når du sætter dig ned i den og begynder at køre, vil den indbyggede radio begynde at guide dig rundt i byen via gps. Ved siden af har du et kort så du i tilfælde af at køre forkert altid kan finde tilbage på ruten.

Og alt i mens i suser derudaf, op og ned af de stejle bakker der kendetegner San Francisco, vil en behagelig kvinde stemme forklare om San Francisco, dens historie og alle de hemmeligheder byen rummer, som du ikke hører eller ser på normal vis.
På farten ned af de stejle bakker.
På farten ned af de stejle bakker.

Selve turen.

4 gutter delte 2 Go Cars, og alle med normalt kørekort kan få lov at køre den.

Vi drog afsted fra lokationen ved Fishermans Wharf og kørte som noget af det første mod Golden Gate broen. San Franciscos store varetegn. Uden tvivl et rigtig flot syn, og med 22 grader i luften var det en forfriskende oplevelse i den åbne Go Car.

Under vores 3 timer lange tur, hvor vi fik inspiceret ca. 40% af de tilgængelige ruter, fik vi fortalt en masse spændende information om San Francisco, Den Hollandske blomsterhave og det flotte område omkring den Japanske have.

Undervejs på turen er der masser af muligheder for at holde ind til siden, låse vognen af, og bare slentre en tur rundt i de forskellige parker. Der er ligeledes indlagt stop hvor man kan få lidt at spise og drikke.

Hvis du ønsker en ny måde at se en spændende storby som San Francisco på, er dette en oplagt mulighed. Og er der gemt en lille fartdjævel i dig, kan den gule bi åbne en relativt spændende fart ned af bakkerne :-)

Have fun - Safe travels!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til San Francisco

Hoteller i San Francisco
Rejser til San Francisco
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/taet-paa-den-flyvende-hollaender-sydafrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.