Billedet er fra San Francisco

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Vaskeriservice
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Parkering
  Parkering
 • Adgang for kørestole
  Adgang for kørestole
 • Business Center

Læs mere om

The Buchanan

Eksklusivt Kimpton hotel i hjertet af San Francisco.
The Buchanan Kimpton Hotel ligger i hjertet af Japantown. I bor i mellem tre af San Franciscos mest dynamiske kvarterer, Japantown, Fillmore og Pacific Heights. Her kan I udforske de nærliggende butikker, caféer og natteliv.
I vil opleve et stilfuldt og sofistikeret hotel med finurlige detaljer.
I området kan du finde mange japanske restauranter, sushibarer, unikke butikker og meget mere. Du kan også se en film i den nærliggende biograf Sundace Kabuki eller slentre den korte tur til Fillmore Street med dens livlige natklubber og charmerende caféer.

Værelserne på Kimpton Buchanan er udsmykket med moderne japansk kunst. Derudover er de moderne indrettet med bl.a. JAMBOX-højtalere, fladskærms-tv og minikøleskab.

Kimpton vinder gang på gang priser og høster stor anerkendelse for deres gennemført luksuriøse og lækre boutiquehoteller og deres konstante fokus på gæsternes ønsker og behov. Hvert enkelt Kimpton hotel har sin egen stil, historie og atmosfære, der afspejler den pågældende destinations stemning, energi og særpræg. Der er ofte mulighed for at opleve byen fra en ny og anderledes vinkel, det kan f.eks. være gratis lån af cykel eller kajak i Boston eller guidede løbeture i naturskønne områder af Chicago. 

Hotel faciliteter
Døgnåben reception
Bar
Restaurant
Terrasse
Fitnesscenter
Wi-Fi overalt på hotellet
Elevator
Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder

Der er i alt 131 moderne værelser med
Eget badeværelse med badekar/bruser og hårtørrer
Aircondition
Safeboks
Minikøleskab
Tv
Telefon

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/les-terres.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.