Prisen inkluderer

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Seattle: Mt. Rainier – en slumrende kæmpe

En tur på vulkaner

Vi skal på denne 10 timers tur ud at gå på vulkaner i bogstaveligste forstand. Dette er turen, der må stå højt på enhver liste over store naturoplevelser.
Fra 279 USD

Pris pr. person inkl. transport fra/til hotel i Seattle, engelsktalende guide, transport i minibus, frokost og snesko (i vinterperioden).

Læs mere om udflugter til Mt. Rainer

Ja, faktisk er oplevelserne så store, at vi må tage en kikkert til hjælp for at kunne få det hele med. Den aktive vulkan Mt. Rainier er kronjuvelen i Washington på hele 4.392 m. Den troner stolt over de smukke omgivelser af mægtige skove, vandfald og floder - de smukke billeder, vi alle kender fra westernfilm. Så snør (sne)skoene, tag en dyb indånding af den friske bjergluft og få en oplevelse af de helt store.

Start nu! Det er let at bestille Mt. Rainier – en slumrende kæmpe


En tur på vulkaner
Fra 279 USD

Prisen er Pris pr. person inkl. transport fra/til hotel i Seattle, engelsktalende guide, transport i minibus, frokost og snesko (i vinterperioden).

Rejseperiode: 2017

Afgange: Daglig
 
Varighed: 10 timer

Pris pr. person fra:
Voksen: 279 USD
Ingen børnerabat

Se alle udflugter i USA

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/panorama-hotel-prague.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.