Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Seattle

FDM travels USA-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Seattle. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11 eller bestil selv flybilletten online i søgeboksen.

Seattle-Tacoma Intl. Airport

Information om Seattle-Tacoma

Omtrent halvvejs mellem Seattle og nabobyen i syd, Tacoma, ligger Seattle-Tacoma International Airport – med kendingsbogstaverne SEA. Lufthavnen hører til en af de mere overskuelige at lande i USA, og skal man blot mellemlande for at skifte fly, hopper man blot ombord på lufthavnens underjordiske minimetro, der konstant kører rundt i loops mellem terminalerne. Seattle-Tacoma lufthavn ligger omkring 25 kilometer syd for Seattle downtown.

Til og fra lufthavnen

Det er klart nemmest at have en udlejningsbil stående klar, så du selv kan transportere dig videre fra lufthavnen, når du ankommer til Seattle-Tacoma. Alternativet er at hoppe på en af de mange shuttlebusser eller anden form for offtentlig transport som kører fra lufthavnen - læs mere her. Skal du bo på hotel i Seattle, så forhør dig hos hotellet, om de f.eks. tilbyder gratis transport til og fra lufthavnen.

Værd at vide om flybilletter til Seattle

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Seattle i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Seattle tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Seattle.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Seattle
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Seattle, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Seattle, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Seattle til den bedst mulige pris.

Flybillet til Seattle i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Seattle.

Kombiner din flybillet til Seattle med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Seattle, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Seattle i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Seattle.

Book din flybillet til Seattle online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til Seattle i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Seattle, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schwarzwald/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.