Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Seattle

Læs mere om rejser til Seattle

Med autocamper i Canada & USA (VEST)
Rejsetips indsendt af:
Peter Jansson
Sjørup ved Viborg
30. nov. 2011

Med autocamper i Canada & USA (VEST)

7 uforglemmelige uger i aug., sept. og Okt. 2010
Startede i Seattle hvor vi fik autocamperen udleveret. Vi kørte straks nordpå idet vi fulgte en rute, planlagt hjemmefra.
Vi krydsede den canadisk amerikanske grænse ved Huntingdon og kørte til Hope, var ude ved Othello tunnellerne hvor Rambo filmen First Blood bl.a. blev optaget.
Turen gik videre til Princeton, Aspen Grove og Kelowna, køre sydpå over peachland til Summerland idet vi følger den skønne Okanagan Lake - her er varmt i dette Canada`s eneste ørkenlignende område - til Osoyoos, hvor vi lidt øst for byen besøger det indianske: "First Nation Cultural Center". Meget interessant.
Vi forlader Osoyoos og kører til Christina Lake og videre via Castlegard og Kaslo sydpå til Nelson langs den nordlige del af den lange Kootenay Lake.
overalt er her så kønt at det næsten er ubeskriveligt.Vi kører tilbage ad vejen til Balfour og tager herfra verdens længste gratis færgetur over Kootenay Lake til den lille by Kootenay Bay og fortsætter herfra sydpå til Creston, Cranbrook og krydser igen grænsen til USA - videre til Kalispell.
Grizzly på Going to the sun road
Grizzly på Going to the sun road

Glacier National Park USA

Vi vil meget gerne køre på vejen: "GOING TO THE SUN ROAD", så i Kalispell`s lufthavn lejer vi en firhjulstrækker til formålet. (autocamperen på 25 fod må ikke køre på vejen, da den er for stor). Det viser sig at være alle pengene værd - da denne tur viser sig at blive et af rejsens største oplevelser.Vi finder en campingplads nær Apgar Village, hvor vi kan have camperen og bilen. Så kører vi i det mest pragtfulde solskinsvejr fra West Galcier til St. Mary og retur.Vi afleverer bilen, og og fortsætter sydpå rundt om Galcier national Park og krydser igen græsen på vejen nordpå op mod Waterton National Park, som er den Canadiske del af Glacier Parken. Ogå et uforglemmeligt besøg.
solnedgang ved stillehavet
solnedgang ved stillehavet

Canadiske Rockies

Vi er nu kommet ind i British Columbia og kører mod Radium Hot Springs og herfra videre ind i Kootenay National park stopper flere gange inden vi til sidst fortsætter via Vermillion Pass ind i Alberta til Banff. her bor vi 3 nætter på Tunnel Mount Village campingplads hvorfra vi udforsker området. Minnewanka Lake, Lake Moraine, Lake Louise - alle uforglemmelige steder med de mest fantastiske udsigter man kan tænke sig. Vi forsætter nu vor tur via Yoho national park og Revelstoke National Park til Kamloops og Clearwater og via Mt.Robson til Jasper.Her udforsker vi igen området over nogle dage ,bl.a. kører vi icefield parkway turen sydpå til Banff og tilbage til Jasper, vi besøger og sejler på Maligne Lake, ser flere gråbjørne, ser Medicine Lake o.m.m.
Vi kører fra Jasper vestpå mod Prince Rupert via Prince George. Fra Prince Rupert Tager vi med Færgen til Port Hardy på Vancouver Island via "The Inside Passage" - et af turens absolutte toppunkter. Vikører sydpå på Vancouver Island med afstikkere vestpå og ender til sidtst i Victoria, og tager herfra færge til Vancouver som vi bor i et par dage, inden vi kører retur til Seattle- afleverer autocamperen. flyver til Los Angeles, lejer en bil for en uge - kører til San Francisisco ad motorvej rute 5 og retur via rute 1 langs Stillehavet - en aldeles underskøn rute- og flyver hjem herfra d.5/10- 2010
Ved Los Angeles
Ved Los Angeles

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Seattle

Hoteller i Seattle
Rejser til Seattle
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/swing-is-the-thing-i-46th-street.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.