Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Seattle

Læs mere om rejser til Seattle

Rejsetips af samme forfatter

 • Se New York fra en cykel

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 25 personer)
  04.12.11: Jesper Ewald
  De fleste melder garanteret pas allerede efter overskriften, men tro mig – det er en unik måde at se, føle og fornemme byen. Og siger du til en newyorker, at du har cyklet byen rundt, så får du – ud over en rysten på hovedet – spørgsmålet ”How did you survive?”.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Seattle er USA's kaffemekka

Jesper Ewald
Jesper Ewald

Glem den første Starbucks i Seattle, da alle turisterne er der – og gå i stedet på oplevelse blandt alle kaffebarerne i Seattle. Byen er USA’s suveræne kaffeby, og der er stort set en kaffebar på hvert hjørne, du passerer.

Jeg gjorde det til en oplevelse at finde min egen favorit - Uptown Espresso - og lagde så vejen forbi et par gange, og i løbet af ingen tid var jeg på nik med stedets andre faste gæster. Min favorit annoncerede i al besked med byens bedste caffee latte – og det var den.

Tip i tippet

Hvis du kan finde plads en søndag formiddag til morgenmad, så er det det bedste tidspunkt til at få en snak med de lokale, da de ikke bare haster videre afsted på arbejde.

Adresse

Uptown Espresso
Belltown
2504 4th Ave
Seattle

http://www.velvetfoam.com/

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/4-hele-dage-paaskeferie-i-det-store-aeble.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.