Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Seattle

Læs mere om rejser til Seattle

Rejsetips af samme forfatter

Seattle´s omegn
FDM travel rejsespecialist
Peter Aaris Jensen Telefon: 70 28 13 49

Seattle´s omegn

Når man har "gjort" Seattle med The Space Needle, Pike Place Market og Pioneer Square, kan nogle måske trænge et scene-skift. Prøv fx Whidbey Island ca.
1 time nord for storbyen. Færgerne sejler hver halve time mellem Mukilteo og Clinton. Der kan ikke bestilles plads - man kommer med efter tur. Smuk ø med skove og marker og hyggelige byer. Langley, Coupeville og Oak Harbor fortjener et besøg. Midt på øen ligger det nu nedlagte Fort Casey flot ud til havet. Øens nordlige forbindelse med fastlandet er via det flotte Deception Pass. I det hele taget er de mange øer i Puget Sound skønne. Små færger forbinder øerne med hinanden. I vinterhalvåret er der dog reduceret sejlads.

Umiddelbart øst for færgelejet i Mukilteo ligger den mægtigte Boeing-fabrik. Det er vist verdens største fabrik målt i kvadrat-meter. Det er muligt at komme på rundvisning og er man til fly, er det altså stedet. Alting er bare større i USA :-)

Seværdigheder
Udflugter

Kommentarer til rejsetippet om Seattle

Book tur til Boeing hjemmefra

30/09 2011 Stig Greibe
Reserver rundturen til Boeing hjemmefra, så er du sikker på at få plads og det er også billigere. Det er fantastisk at se fabrikken. Vi var selv så heldige, at se arbejdet på de første 787 DreamLinere.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Peter Aaris Jensens profilside

Læs mere om rejser til Seattle

Hoteller i Seattle
Rejser til Seattle
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.